Kirman Sidera Luxury & Spa

Okurcalar, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Spa
  • Børneclub
  • Afstand strand: 0 m
  • Lufthavn Antalya (AYT): 90.2 km (1 hour 18 mins)
  • DistanceToTown:
  • DistanceToBeach: 0 m
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/tyrkiet/alanya/kirman-sidera-luxury-spa/
  • Bar
  • Restaurant
  • Pool
  • PoolChildren
  • Aircondition

Hotelinformation

Overdådigt resort med Ultra All Inclusive
På Kirman Sidera Luxury & Spa mellem Side og Alanya kommer du ikke til at mangle noget! Her er alt, hvad du overhovedet kunne drømme om – og mere til. Du bor med Ultra All Inclusive hele døgnet rundt og på hotellet venter underholdning til både store og små. Alt i alt er der lagt op til en ferie, du aldrig glemmer!

Hotellet har hele fem forskellige pools, heriblandt en børnepool og en pool med fem store vandrutsjebaner. Så der er noget at give sig i kast med, hvis man godt kan lide fart og vandsjov. Er du mere til solbadning, kan du slænge dig på en af de mange liggestole i området med en god bog eller med din yndlingsmusik i ørene og nyde en afslappende stunde. Hotellet arrangerer desuden sjov underholdning ved poolkanten.

Vil du have sand mellem tæerne og et dyp i det helt store saltvandsbassin, ligger stranden lige ved foden af hotellet. Faktisk råder hotellet over en strækning på 200 m, hvor du kan tørre dig efter dyppet på en af de mange gratis liggestole. Der er også en stor badebro med plateau for enden, hvor du kan ligge med 360 graders havudsigt. På stranden og på plateauet vil hotellets tjenere servere et stort udvalg af både snacks og drinks.

På Kirman Sidera Luxury & Spa er der et bred udvalg af sportsaktiviteter til rådighed. Det være sig alt lige fra et veludstyret fitnessrum til bordtennis. Så uanset om du er til yoga, boksning eller vandpolo, skal du nok kunne finde en aktivitetsmulighed, der giver dig smil på læben og sved på panden. Ovenpå al den fysiske udfoldelse er et besøg i hotellets luksuriøse spaafdeling helt sikkert tiltrængt. Her finder du både tyrkisk bad, sauna og indendørs pool, og du kan få diverse skønhedsbehandlinger mod gebyr.

På hotellet bliver der kræset lidt ekstra for de mindste gæster med international børneklub, fri adgang til spillerummet mellem kl. 12 og kl. 22, børnepools og en helt særlig børnemenu med alle favoritterne.

Med Ultra All Inclusive er du aldrig langt væk fra din næste snack eller forfriskning. Med syv barer og fire restauranter er du sikker på, at der altid er energi nok til at udforske hotellets mange fantastiske faciliteter.

Sådan bor du på Kirman Sidera Luxury & Spa
Alle værelser er med separat bad/toilet med bruseniche, toiletartikler, badekåbe- og tøfler. Værelserne er desuden indrettet med satellit TV, safebox, minibar med daglig genopfyldning af øl, vand, sodavand, chokolade og chips, te- og kaffefaciliteter, telefon, aircondition, gratis WiFi samt pudemenu. Vælg mellem følgende værelsestyper:

Dobbeltværelse med balkon/terrasse: Fine værelser på ca. 29 m2 med egen balkon/terrasse. Værelserne er indrettet med en dobbeltseng, samt en enkeltmandsseng. Der kan bo op til tre personer på værelset. Det er muligt at bo alene på værelset mod et eneværelsestillæg.

Dobbeltværelse med balkon/terrasse og skrå havudsigt: Fine værelser på ca. 29 m2 med egen balkon/terrasse og skrå havudsigt. Værelserne er indrettet med en dobbeltseng, samt en enkeltmandsseng. Der kan bo op til tre personer på værelset. Det er muligt at bo alene på værelset mod et eneværelsestillæg.

Dobbeltværelse med balkon/terrasse og havudsigt: Fine værelser på ca. 29 m2 med egen balkon/terrasse og havudsigt. Værelserne er indrettet med en dobbeltseng, samt en enkeltmandsseng. Der kan bo op til tre personer på værelset. Det er muligt at bo alene på værelset mod et eneværelsestillæg.

Dobbeltværelse superior med balkon/terrasse: Fine værelser på ca. 29 m2 med egen balkon/terrasse. Der kan bo op til to voksne og to børn på værelset.

Dobbeltværelse med terrasse, skrå havudsigt og jacuzzi: Fine værelser på ca. 38 m2 med egen terrasse og skrå havudsigt. Værelserne er indrettet med jacuzzi på terrassen. Der kan bo op til fire personer på værelset, heraf maks. tre voksne.

Dobbeltværelse med terrasse, havudsigt og jacuzzi: Fine værelser på ca. 38 m2 med egen terrasse og havudsigt. Værelserne er indrettet med jacuzzi på terrassen. Der kan bo op til fire personer på værelset, heraf maks. tre voksne.

Familieværelse balkon/terrasse - 1 værelse: Fine værelser på ca. 38 m2 med egen balkon/terrasse. Værelserne er indrettet med en dobbeltseng, samt to enkeltmandsseng. Der kan bo op til fem personer på værelset, heraf maks. fire voksne.

Familieværelse balkon/terrasse - 2 værelser: Fine værelser på ca. 38 m2 med egen balkon/terrasse. Værelserne er indrettet med en dobbeltseng, samt to enkeltmandsseng. Der kan bo op til fem personer på værelset, heraf maks. fire voksne.

Pension
Dit ophold er med All Inclusive Ultra.

Mere om Kirman Sidera Luxury & Spa
I spaen kan du mod gebyr få massage, scrub-skum, hud- og hårpleje og besøge frisøren. 

Hotellets badebro og tilhørende plateau kan være lukket, hvis vejret ikke tillader ophold herpå. 

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider