Hotel Gardenia

Alanya, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

 • Pool
 • Børnepool
 • Restaurant
 • Bar
 • Air condition
 • Fitnessrum
 • Spa
 • Afstand strand: 50 m
 • Afstands center: 500 m
 • Lufthavn Antalya (AYT): 124 km (1 hour 54 mins)
 • safety_box
 • internet
 • room_balcony
 • pool_children
 • meals: All Inclusive
 • built_year: 1987, renoveret 2012
 • transfer_time: Ca. 2 h
 • room_minibar
 • pool_towels
 • beach_chair
 • room_floor: Laminat
 • elevator
 • wellness
 • nbr_floors: 6
 • credit_card
 • room_ac
 • nbr_rooms: 119
 • all_inclusive

Hotelinformation

Beliggenheden bliver ikke meget bedre
All Inclusive-hotellet Gardenia ligger vitterligt super fantastisk! Her bor du lige ved Alanyas berømte strand, Kleopatrastranden - og med udsigt til byens vartegn – den store klippe, hvorpå borgen knejser stolt. 

Der er en hyggelig og afslappet feriestemning på hotellet, hvor du kan slappe af ved poolen og nyde kontrasten til det herlige liv og leben, der er i Alanyas livlige centrum, som blot ligger en kort gåtur herfra.

Du har All Inclusive på din ferie her, og da Gardenias hovedrestaurant ligger på femte sal, kan du flere gange om dagen nyde den smukke udsigt – som er særligt attraktiv omkring solnedgangstid.

Det her hotel indgår i Holiday Collection, hvor du finder vores fire- og femstjernede hoteller med lækre faciliteter for hele familien.

Vær opmærksom på, at der er visse ændringer i hotellets faciliteter og service i perioden 1. november - 31. marts. Se de aktuelle ændringer i kategorierne herunder.

Du bor lige ved Kleopatrastranden
Når du bor på et hotel med så god beliggenhed er det både naturligt og nærliggende at tilbringe det meste af ferien på stranden. Og Kleopatrastranden, som du bor lige ved siden af, er virkelig skøn! Sandet er blød og fint, vandet er blåt og flot – og herligt svalende i den lune sommervarme.

Hvis du have aksveksling fra solbadningen og solsengen, er der et væld af sports- og vandaktiviteter at prøve kræfter med ved den lange strand. 

Det er muligt at leje både solsenge og parasoller på stranden, og der er også en beach bar, hvor du kan købe forfriskninger.

For at komme de 50 meter fra hotellet til stranden, skal du blot krydse den lille hyggelige park, der ligger lige foran Gardenia.

Hvis du gerne vil slappe af ved, og bade i poolen, er det også en mulighed ved Gardenias hyggelige poolområde, hvor der også er en lille børnepool. 

Du kan leje badehåndklæder på hotellet eller alternativt tage disse med hjemmefra.

Mod betaling

Solsenge, parasoller på stranden, alle drikkevarer, snacks og mad ved beach baren.

 1. november - 31. marts: Udendørspoolen holder åbent, men er ikke opvarmet.

  Restaurant med skøn udsigt
  Selvom du bor så centralt og har alt nærmest lige udenfor døren, så er det alligevel rart at vide at man ikke behøver at tænke over hvor næste måltid skal spises. Der er nemlig All Inclusive på din ferie på Gardenia, og dette betyder at både mad og langt de fleste drikkevarer er inkluderet i rejsens pris. På denne måde er det måske også lidt mere overskueligt hvis/når du en aften vil ud og opleve lidt af alt det Alanya har at tilbyde os besøgende – både økonomisk og tidsmæssigt.

Gardenias hovedrestaurant ligger på femte sal. Herfra kan du flere gange om dagen nyde den smukke udsigt – som er særligt attraktiv omkring solnedgangstid. Alanyas solnedgange, hvor solen går ned i havet, ofte i det smukkeste farvespil, er blevet uhyre populære og her har du simpelthen udsigt til dette fra første parket!

Der er også en temarestaurant, som du kan besøge hvis du vil have variation fra buffeten.

Mod betaling

Besøg på temarestauranten, internationale drikkevarer, friskpresset juice, indholdet i minibaren, energidrikke, cocktails og champagne.

 1. november - 31. marts: To barer holder åbent.

  Du bor midt i smørhullet
  Det er ikke kun stranden du har nærmest lige udenfor døren. Hotellet og stranden er adskilt af en lille hyggelig park, hvor der dagen lang er masser af liv og aktiviteter. Her er blandt andet tennis, basketbane og beach volley, så det er muligt at få pulsen op og sved på panden. Hvis det skal være mere afslappende, så er der en behagelig stemning i parken, som også er et glimrende sted at finde en skyggefuld bænk og bare kigge mennesker.

På selve hotellet er der også et lille træningslokale med lidt enkle træningsmaskiner og håndvægte, som du frit kan benytte. Du kan også udfordre dine medrejsende til et spil dart eller et spil bordtennis. 

Lige ved siden af hotellet ligger kabelbanen, der går til op til toppen af den store klippeformation, hvorfra der er en smuk udsigt over hele Alanya.

Gardenia Hotel ligger også rigtig tæt på Alanyas sydende centrum, hvor der er uendeligt mange muligheder for shopping, kultur, mad og drikke, dans, musik. 

Et par aftener om ugen er der aftenunderholdning på hotellet.

Der er fri wifi på hele hotellet. 

Mod betaling

Aktiviteterne i parken, på stranden og kabelbanen.

Vær opmærksom på, at aktiviteter og underholdning på hotellet er begrænset og bliver af-holdt indendørs under vintersæsonen 1. november - 31. marts.

Nydelige værelser
Værelserne på Gardenia Hotel er nydeligt indrettet og holdt i behagelige nuancer. Her er tv, minibar og safety boks, individuel aircondition, hårtørrer, telefon og der er laminatgulv. Der er balkon på alle værelser.

Mod betaling

Safety boks, minibar og telefon.

Visse værelsestyper er ikke tilgængelige under vintersæsonen 1. november - 31. marts. Søg i bookingmotoren og få information om hvilke som er tilgængelige.

Dobbeltværelse, 2-3 personer
Dobbeltværelset er ca. 18 m² og her er to almindelige sengepladser, samt en sovesofa som måler 80cmx180cm, hvilket er lidt mindre end en normal seng. Her kan bo max. tre personer, og det er muligt at få børnepris på ét barn.

Dobbeltværelse Large, 2-4 personer
Dobbeltværelset Large er ca. 20 m² og her er tre almindelige sengepladser, samt en sovesofa som måler 80cmx180cm, hvilket er lidt mindre end en normal seng. Her kan bo max. fire personer, herunder max tre voksne og det er muligt at få børnepris på to børn.

Prøv en hamam-behandling
Hvis du endnu ikke har prøvet en af de skønne og behagelige hamam-behandlinger, så er muligheden der nu, da Gardenia hotel har en mindre, men glimrende hamam. Hamam er det tyrkiske navn for ”tyrkisk bad”, hvor du bliver skrubbet grundigt ren og fin af kyndige hænder i et traditionelt tyrkisk bad. Hvis du har brug for at få varmen, så er dette også muligt i hotellets sauna.

Mod betaling

Hamam-behandlinger, samt besøg i saunaen (denne er inkluderet, hvis du får en hamam-behandling).


Hotellet ligger meget centralt i Alanya, og der må derfor forventes nogen støj.

Vær opmærksom på, at der er visse ændringer i hotellets faciliteter og service i perioden 1. november - 31. marts. Se aktuelle ændringer i kategorierne.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider