The Marmara Antalya

Antalya, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Lufthavn Antalya (AYT): 16.0 km (28 mins)

Hotelinformation

Med et ophold ved The Marmara Antalya har du en central base i Antalya, kun 10 minutters kørsel fra MarkAntalya Shopping Mall og Den Gamle Basar. Dette hotel 5 ligger 7,1 km fra Lara Strand og 9,4 km fra Konyaaltı Strand. Føl dig hjemme i et af de 232 aircondition-afkølede værelser, der indeholder minibar og LCD-tv. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og kabelkanaler sørger for underholdningen. Værelset har et privat badeværelse med en kombination af bruser/badekar, dybe badekar og gratis toiletartikler. Faciliteter inkluderer pengeskabe og skriveborde, og rengøring udføres dagligt. De viste afstande er afrundet til nærmeste 0,1 kilometer.

Korsan koyu - 0,7 km
Laura Butikscenter - 0,8 km
Konserve Public Beach - 0,8 km
S'hemall Shoppingcenter - 0,8 km
Medical Park Antalya Hastane Kompleksi - 0,9 km
İnciraltı Beach - 1 km
Karnaval-parken - 1,2 km
Terra City Butikscenter - 1,8 km
Düden Park - 3,7 km
Millennium Golf - 3,9 km
Atatürks hus-museet - 4,3 km
Karaalioglu Park - 4,3 km
Antalyas byteater - 4,4 km
Atatürk Boulevard - 4,6 km
Broken Minaret - 4,7 km

Den foretrukne lufthavn for The Marmara Antalya er Antalya (AYT-Antalya Intl.) - 15,9 km

Gæsterne har blandt andet adgang til et døgnåbent forretningscenter, gratis aviser i lobbyen og renseri/vaskeservice. Dette hotel tilbyder arrangementfaciliteter, såsom et konferencecenter og mødelokaler. Gratis parkeringsservice er til rådighed på stedet. Der tilbydes fuld spaservice, hvor du kan slappe af og nyde massage, kropsbehandlinger samt ansigtsbehandlinger. Du vil helt sikkert værdsætte de rekreative faciliteter, som omfatter en udendørs pool, en sauna og et fitnesscenter. Dette hotel tilbyder desuden gratis trådløs internetadgang, concierge-tjenester og babysitning (tillægsgebyr). Spis dig mæt i internationale retter på Tuti, en restaurant, hvor du kan nyde en drink i baren/loungen. Du kan også blive på værelset, hvor der er mulighed for roomservice døgnet rundt. Hvis du har lyst til at mingle med de andre gæster, bør du tage med til en gratis reception, der afholdes dagligt. Afslut dagen med en drink eller to i baren ved poolen. Morgenmadsbuffet tilbydes mod gebyr dagligt fra kl. 07.00 til kl. 10.30. Følgende faciliteter vil være utilgængelige fra den 26. marts 2024 til den 2. april 2024 (datoerne kan ændre sig):
  • Swimmingpool
  • Gebyr for morgenmadsbuffet: 600 TRY for voksne og 300 TRY for børn (cirkapriser)
  • Tillægsgebyr for kæledyr: TRY 350 pr. kæledyr pr. dag
  • Der opkræves ikke gebyrer for servicedyr
  • Gebyr for sen udtjekning: 1000 TRY (afhænger af tilgængelighed)

Ovenstående liste er muligvis ikke fuldstændig. Gebyrer og depositummer inkluderer muligvis ikke skat og kan ændres uden varsel.

  • Reservationer er påkrævet for massagebehandlinger og spabehandlinger. Reservationer kan foretages ved at tage kontakt til dette hotel inden ankomst via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen.
  • Ét barn, i alderen 10 år eller derunder, kan overnatte gratis på forældres eller værgers værelse, hvis de eksisterende sengepladser benyttes.
  • Kun registrerede gæster kan opholde sig på værelserne.
  • Gæster skal kontakte overnatningsstedet direkte via kontaktoplysningerne i reservationsbekræftelsen for at medbringe kæledyr (der pålægges et tillægsgebyr, som kan findes i afsnittet om gebyrer).
  • Der er mulighed for kontaktløs betaling for alle transaktioner.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider