Megasaray Resort Side

Side, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Afstand strand: 0 m
  • Lufthavn Antalya (AYT): 70.0 km (1 hour 7 mins)
  • pool_indoor
  • safety_box
  • internet
  • room_balcony
  • pool_children
  • meals: All Inclusive
  • built_year: 1990, renoveret 2023
  • transfer_time:
  • room_minibar
  • beach_chair
  • room_floor: Væg-til-væg tæppe
  • elevator
  • pool_slides
  • wellness
  • credit_card
  • room_ac
  • nbr_rooms: 346
  • all_inclusive

Hotelinformation

Farverigt All Inclusive-resort i Side
Dette hotel ligger i naturskønne omgivelser i Side med den imponerende sø Titreyengöl som nærmeste nabo. Her serveres All Inclusive-bufféter for sultne gæster og hotellet har et mellemstort og godt poolområde. Et af hotellets bassiner har desuden tre vandrutsjebaner. De nyrenoverede hotelværelser er perfekte til dig som vil have lidt ekstra farve på ferien og hotellet har endda et fitnessrum, samt en herlig spa.

Vores gæsters favoritter:

Misi Kids Club! Sjov børneklub for de yngste gæster

Snackbarer – bliv ved poolen når det er middagstid

De flotte grønne omgivelser og den storslåede sø!

Dette hotel indgår i Holiday Collection, hvor du finder vores fire- og femstjernede hoteller med mad og faciliteter tilpasset hele familien.

All Inclusive på Megasaray Resort Side
Til morgen-, middag- og aftensmad serverer hotellet bufféter med et stort udvalg af alle madretter du kunne tænke dig. Her finder du forretter, salater, brød, gryderetter og godt med frugt og desserter. Selv for børnene findes der mange gode alternativer at vælge imellem

Barer og snackbarer på Megasaray Resort Side

Du finder hele syv barer på dette hotel! Enkelte af barerne er også praktiske snackbarer, hvor du kan få noget at spise uden at skulle bevæge dig for langt væk fra poolområderne. Du finder disse både ved pools og ved standen, og der serveres blandt andet enklere retter, varme og kolde drikkevarer og søde sager. I lobbyen finder du en hyggelig bar, hvor du kan tage en drink og hotellet har desuden sit eget konditori med lækre søde sager og et lille ølhus med forskellige typer af øl.

Hvor mange temarestauranter har Megasaray Resort Side?

Der findes fire temarestauranter på Megasaray Resort Side. En kinesisk restaurant med østlige smage, et steak house for dig som elsker grillmad, en fiskerestaurant og en restaurant med et italiensk menukort. Samtlige af disse har aftenåbent og kan besøges mod betaling.

Børnenes All Inclusive

På Megasaray Resort Side findes der masser af madalternativer til børnenes smag! I buffétrestauranten kan børnene tage for sig af drikkevarer, kødretter, frugt og desserter. Blandt enklere retter som tilbydes i snackbarerne og som mellemmåltider, kan de stille sulten med burgere, pastaretter eller pizza. Derudover indgår is i All Inclusive-programmet på dele af dagen!

Dette indgår i All Inclusive-konceptet:

All Inclusive-buffét. Morgen, middag og aften

Lokal alkoholholdige/alkoholfri drikkevarer døgnet rundt

Snackbarer ved pool og ved stranden

Is på dele af dagen

Snacks på dele af dagen

Godt at vide:

Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Hotellets temarestauranter kan besøges mod betaling

Værelser i stærke kontrastfarver
De farveglade og nyrenoverede værelser på Megasaray Resort Side er i den varme orange, hvide og beige farveskala. Indretningen udgøres af bløde, runde former, behagelige trædetaljer og finurlige møbler. Alle værelser har gulvtæppe.

Dette findes på alle værelser:

Balkon eller terrasse

Central luftkonditionering

Minibar

Elkedel

Te- og kaffefaciliteter

Wifi

Tv, telefon, safety box

Bad, hårtørrer

Godt at vide:

Minibaren fyldes én gang om dagen med øl, vand og sodavand.

Hvor mange pools findes på Megasaray Resort Side?
Hotellet har både en aktiv hovedpool og et lidt roligere afslappende bassin. Derudover finder du også en indendørspool for dig som vil svømme med tag over hovedet. For børnene findes to børnebassiner, hvoraf det ene har tre sjove, små vandrutsjebaner at suse ned af!

Hotel med egen strand i Side

En gåtur væk ligger hotellets nærmeste strand. Denne dejlige sandstrand skal du krydse en gangbro for at komme til. Her er en strandbar, så du slipper for at tage tilbage til hotellet når du bliver tørstig eller skal lade batterierne op med noget godt at spise. Der findes også en del vandsportsaktiviteter mod ekstra betaling.

Aktiviteter for børn
På dette hotel ligger en sjov børneklub for alle gæster mellem 4-10 år. Hotellets børneklub arrangerer alt fra pool og kreative aktiviteter til minidisco og konkurrencer. Børneklubben er åben det meste af dagen. Her ligger også en ungdomsklub for de lidt ældre børn mellem 11-17 år, som er åben under højsæsonen.

Underholdning for børn

Om aftenen kan børn af og til blive underholdt med shows tilpasset det yngre publikum. Nogle gange tilbydes der også film eller karaoke.

Dette findes også på børnenes Megasaray Resort Side:

Børneklubhus med plads til indendørs leg

Legeplads

2 børnebassiner og 3 vandrutsjebaner

Hjørne til børn i All Inclusive-buffèten

Hvilke aktiviteter finder du på Megasaray Resort Side?
Dette hotel har masser af ting at lave, hvis du har brug for en lille pause fra at ligge ved poolen. Tag en kort shoppingtur rundt i hotellets egne butikker og køb en fin souvenir med hjem. Måske lejer du en bil eller en cykel fra hotellet og udforsker omgivelserne på egen hånd. Eller hvorfor ikke anskaffe dig en ny feriefrisure i hotellets egen frisørsalon? Du kan også drage fordel af det åbne landskab omkring hotellet ved at tage en løbetur eller aftentur rundt om den spektakulære sø.

Wifi

Der findes gratis Wifi på værelser og på hele hotelområdet. Hastigheden varierer efter antal brugere og hvor på hotellet du befinder dig.

Et udvalg af aktiviteter på Megasaray Resort Side:

Bordtennis, tennis, dart

Selskabsspil og brætspil

Vandpolo, yoga, vandgymnastik, Zumba

Et udvalg af underholdning på Megasaray Resort Side:

Livemusik

Aftenunderholdning og udendørs underholdning

Se mere om aktiviteter og underholdning for børn under fanen ”For børn og unge”.

Mod betaling

Bil- eller cykelleje, frisør

Findes der fitness og spa på Megasaray Resort Side?
Ja, på hotellet findes et lille træningslokale, som har det meste af hvad du behøver af træningsmaskiner og vægte for at holde dig i gang på ferien.

Til dig der ønsker en rolig og afslappet ferie kan du besøge Megasaray Resort Sides skønne spa. Her finder du en indendørspool, en sauna, og et tyrkisk bad. Du kan endda prøve dampbadet eller vælge en herlig behandling, som eksempelvis massage eller en skønhedsbehandling.

Mod betaling

Dampbad, alle behandlinger i spaen


Rejser du sent hjem? Når du rejser med All Inclusive hos os, er dit All Inclusive-program også inkluderet efter du har tjekket ud fra dit værelse og frem til det er tid til at rejse hjem.

Rygning kan forekomme på udendørs fællesarealer

Udendørsbassiner er ikke opvarmede og kan være relativt kolde i begyndelsen og slutningen af sæsonen

Vandlandene på vores hoteller holder åbne i højsæsonen, som normalt strækker sig fra maj til oktober. Nogle hoteller kan dog have kortere åbningstider i deres vandlande i starten eller slutningen af højsæsonen. Nogle vandlande åbner senere i sæsonen end selve hotellerne. Hotellerne bestemmer selv åbningstiderne for deres egne vandlande og holder dem ofte åbne på specifikke tidspunkter på dagen. Hvert enkelt hotel kan ændre åbningstiderne for vandlandet med kort varsel uden at informere Nazar. Vandlandene kan også være lukkede på grund af dårligt vejr eller for få gæster. For mere detaljeret information om netop dit hotels vandland, henviser vi til hotellets egen hjemmeside.

Dobbeltværelse, 2-3 personer
I dobbeltværelset på 22 m² findes to rigtige sengepladser og en ekstraseng i form af en sovesofa som måler 200x100 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo maks. tre voksne og det er muligt at få børnepris til ét barn. Du kan opgradere haveudsigten til havudsigt mod et tillæg. Dobbeltværelset kan også bestilles som et enkeltværelse mod et tillæg.

Dobbeltværelse Large, 2–4 personer
I det noget større dobbeltværelse på 27 m² findes to rigtige sengepladser og en ekstraseng som måler 200x90 cm., samt en ekstraseng i form af en sovesofa som måler 200x100 cm. Værelset kræver mindst to fuldt betalende, her kan bo maks. tre voksne og det er muligt at få børnepris til to børn.

Familiesuite, 3–4 personer
I familiesuiten på 37m² findes fire rigtige sengepladser. I familiesuiten på 37 m² findes fire rigtige sengepladser. Værelset kræver mindst tre fuldt betalende, her kan bo maks. fire voksne og det er muligt at få børnepris til ét barn.

Familiesuite med terrasse, 3–4 personer
I familiesuiten på 45 m² findes fire rigtige sengepladser. Værelset kræver mindst tre fuldt betalende, her kan bo maks. fire voksne og det er muligt at få børnepris til ét barn.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider