Vonresort Elite

Side, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Lufthavn Antalya (AYT): 56.2 km (54 mins)

Hotelinformation

Vonresort Elite er et fint hotel omgivet af frodig natur, perfekt for en vidunderlig ferie. På trods af børnepool og aktiviteter for børn er dette sted lidt roligere og passer godt til par der vil slappe af, nyde en drink ved poolen og spise godt. Hotellet ligger et stenkast fra sin egen strand og inden for det samme område som Vonresort Golden Beach og Golden Coast.

Tag dagen som den kommer - du har ferie

Poolområdet består af en stor friformet pool og en separat børnepool. Omkring de skønne pools er der en solterrasse med liggestole, parasoller og badehåndklæder (inkluderet). Vil du slippe lidt adrenalin løs i blodet, skal du tage til vandparken hos naboen Golden Beach. Det siges at være det største i området og har ni vandrutsjebaner med forskellige eventyrniveauer for voksne og fire, lidt venligere, for børn. Du kan gå til den fine strand på få minutter. Der er liggestole og soltage. Hvis du vil forkæle dig selv med lidt ekstra, kan du leje din egen cabana (lille kabine) på badekajen.

Hos Vonresort Elit kan du forme din dag lige som du vil. Hvis du vil aktivere dig selv, er der et animationsteam, der arrangerer forskellige aktiviteter og konkurrencer. Du kan også tage en tur forbi motionsrummet, leje en cykel eller prøve vandsport på stranden (mod betaling). Som hotelgæst har du fri adgang til det tyrkiske bad og sauna. Massage og forskellige skønhedsbehandlinger er tilgængelige (mod betaling). Der er en børne- og ungdomsklub.

Om aftenen kan du se forskellige kunstnere optræde, danse til live musik eller hvorfor ikke afslutte aftenen på diskoteket.

All inclusive og à la carte-restauranter

Resortets all inclusive inkluderer mad og drikke indtil 02.00. Morgenmad, frokost og middag serveres i buffetform i hovedrestauranten. Drikkevarer, snacks, kager og slik er tilgængelige omkring ejendommen indtil sent på aftenen. Der er også flere a la carte-restauranter med forskellige stile. Nogle af disse er på Golden Beach. Disse er ikke inkluderet i all inclusive og betales på stedet. Varme og kolde samt lokalt producerede og importerede alkoholholdige drikkevarer er inkluderet i lobbybaren døgnet rundt.

På området ligger en frisør, minimarked og butikker, der sælger souvenirs og masser af strandtilbehør. Hvis du ønsker en dejlig aften på det charmerende sted Side, kan du nemt komme dertil med taxa (ca. 12 km).

Du bor således

Veludstyrede pæne værelser med moderne indretning - alle med f.eks. te- og kaffefaciliteter, altan eller terrasse og centralstyret aircondition. I det lille køleskab er der vand og frugtjuice (under hele opholdet). Værdiboks og WiFi på værelset er inkluderet. Aircondition, pengeskab, sat-tv, telefon, internet, minibar, elkedel, hårtørrer, bad/bruser og toilet. Altan.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, indendørspool-/udendørspool, solstol, strandservice, fitness-center, sauna, boblebad (mod betaling), spa (mod betaling), bar, diskotek/underholdning, konferencerum, Wi-Fi.

Andet

Daglig rengøring indgår.

4 etager, elevator.

Ankomst

Valgfri ankomstdag og mindst 3 nætters ophold. Indcheckningstid: 14:00, udcheckningstid: 11:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider