Sir Savigny Hotel, part of Sircle Collection

Berlin, Tyskland Flag - Tyskland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Spa
  • Lufthavn Berlin Brandenburg (BER): 30.3 km (31 mins)

Hotelinformation

Dette hotel i Berlin ligger på en sidegade til Kurfürstendamm, som er Berlins mest berømte handelsgade med mange historiske seværdigheder inden for gåafstand. Denne centrale beliggenhed er et ideelt udgangspunkt for en sightseeingtur i byen med kun en kort afstand til offentlige transportforbindelser til alle ender og afkroge af Berlin. Barer og beværtninger finder man omkring 300 m væk, mens der til restauranter er omkring 500 m fra hotellet. Til forskellige natklubber og indkøbsmuligheder er der ca. 800 m. Endvidere er der ca. 8 km til Tegel lufthavn, mens der er omkring 26 km til Schönefeld lufthavn fra etablissementet.

Den historiske bygning, som stammer fra 1893, gennemgik en omfattende renovering og blev genåbnet i 2010 som et charmerende, nyt city-hotel med personlig service og en stilfuld, afslappet atmosfære. De 44 klimatiserede designerværelser og suiter tilbyder en individuel stil og moderne komfort. På dette klimatiserede etablissement tilbydes gæsterne foyer med døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out, ligesom der af andre faciliteter er safeboks, elevator, bar og WLAN/internetadgang (mod betaling). Ydermere har gæsterne mod betaling mulighed for at bestille vasketøjsservice.

Alle værelser har en individuel karakter og moderne komfort. De er nye og udstyret med badekar/brusebad, toilet, hårtørrer, telefon, fladskærmsfjernsyn med satellit-/kabel-tv, mulighed for at lave te og kaffe (Nespresso), minibar, safeboks og WLAN/internetadgang. Af andre behageligheder er der dobbeltseng, regulerbart klimaanlæg og radiatorer.

Der er mulighed for at reservere ophold med bed and breakfast. Der tilbydes en morgenbuffet hver morgen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider