Park Plaza Berlin

Berlin, Tyskland Flag - Tyskland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Lufthavn Berlin Brandenburg (BER): 29.6 km (28 mins)

Hotelinformation

Hotellet har en bekvem beliggenhed i hjertet af Berlin, inden for gåafstand af Zoologischer Garten, kirken Kaiser Wilhelm Gedächtniskirche og metrostationen Uhlandstrasse (U-Bahn). Hotellet ligger i umiddelbar nærhed af Ku'damm, som er en af de bedste indkøbsgader i byen. Der er også 4,6 km til Tiergarten. Den nærmeste bar ligger ca. 5 minutters gang væk, og til de nærmeste klubber er der ca. 10 minutters gang. Forbindelser med offentlige transportmidler finder man også kun omkring 5 minutter fra ejendommen og indkøbsmuligheder ca. 300 m væk. Det berømte stormagasin KaDeWe ligger omkring 15 minutters gang fra ejendommen, mens slottet Schloss Charlottenburg ligger omkring 10 minutters kørsel eller 15 minutter med offentlige transportmidler fra hotellet.

Hotellet har et distingveret design og fremviser originale kunstværker af den berømte pop art-kunstner Andy Warhol og tilbyder gæsterne en række faciliteter. Herudover tilbydes gæsterne i alt 91 rummelige værelser fordelt på 6 etager og private parkeringsfaciliteter (parkeringsplads og garage er begge mod betaling). Stedet egner sig ideelt til både feriegæster og forretningsrejsende. Af faciliteter på dette klimatiserede etablissement er der foyer med døgnåben reception og check-out service, safeboks, garderobe og elevator. Ydermere råder hotellet over en café, en bar og en restaurant. Der står også konferenceindretninger og trådløs internetadgang til rådighed på hotellet. Gæsterne kan bestille roomservice og vasketøjsservice (begge dele mod betaling) og leje cykler.

Hotellets værelser rummer eget badeværelse med brusebad, badekar og hårtørrer, dobbelt- eller kingsize senge, telefon, satellit-/kabel-tv og internetadgang. Hertil kommer også safeboks, minibar, mulighed for at lave te og kaffe, strygejern og strygebræt. Værelserne har endvidere regulerbart klimaanlæg og centralvarme.

Gæsterne kan leje cykler (mod betaling).

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider