Simply Fine

Alanya, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • safety_box
  • room_balcony
  • pool_children:
  • meals:
  • built_year: 1994, renoveret 2019
  • transfer_time: 2,5 time
  • room_minibar
  • pool_towels
  • beach_chair
  • room_floor:
  • credit_card:
  • room_ac

Hotelinformation

Nyrenoveret, friskt hotel tæt på Alanya
Simply Fine Hotel er et All Inclusive-hotel, der er blevet gennemrenoveret fra top til tå inden det genåbnede i sommeren 2019. Hotellet er både udendørs og indvendig holdt i grålige nuancer i kombination med friske, klare farver.

På din ferie på Simply Fine har du All Inclusive, og kan derfor nyde både alle tre hovedmåltider, flere snacks i løbet af dagen samt de fleste drikkevarer uden at skulle tænke på pengepungen - det er nemlig inkluderet i prisen.

Der er et dejligt poolområde, hvor du kan nyde solens stråler og tage forfriskende dukkerter i poolen. Hvis du er mere til svømmeture i havet, ligger stranden blot 150 meter fra hotellet.

Hotellet er helt ideelt for dig, som er rigtig glad for Alanya og dens herlige liv, men som foretrækker at bo lidt på afstand af det hele i rolige omgivelser. Du bor i bydelen Tosmur, og det tager blot 15 minutter med taxi eller minibus at komme til centrum af Alanya. Hotel Simply Fine er en del af vores Value Collection, som er vores mest prisvenlige hoteller.

Dejligt poolområde og tæt på stranden
Der er en behagelig stemning ved hotellets poolområde, hvor der er en dejlig pool med en lille vandrutsjebane, samt en lille pjaske-pool for de helt små børn.

Hvor mange hoteller i området er omkranset af andre hoteller, ligger Simply Fines poolområde på en hjørnegrund og der er derfor væsentlig mere luft omkring poolen end på de omkringliggende hoteller.

Der er også en poolbar med lidt borde og stole, og her kan du nyde en kølig drink i skyggen, når det er tiltrængt, ligesom hotellet har lille gårdhave - hvor du også kan nyde en stille skyggefuld stund.

Blot 150 meter fra hotellet ligger stranden, hvor der er et lille område, som er forbeholdt gæsterne på Simply Fine. Her er solsenge, parasoller samt en mindre bar, som serverer kolde drikkevarer.

Mot betaling:

Importerede alkoholiske drikkevarer, vandsportsaktiviteter på stranden, depositum ved lån af badehåndklæder.

Slip for økonomiske overraskelser
Når du rejser på ferie med All Inclusive slipper du for økonomiske overraskelser, da det meste jo er betalt på forhånd.

Restauranten ligger på 1.sal i et lyst og åbent lokale med store vinduespartier, og er holdt i samme farveskala som resten af hotellet. Maden, som servereres som buffet, er pænt præsenteret. Her kan du nyde både morgenmad, frokost og aftensmad på hotellet, ligesom der i løbet af dagen serveres forskellige lettere snacks i poolbaren, og der er også mulighed for at nyde kage og cookies i den lille gårdhave eller hotellet lobbybar.

Mot betaling

friskpresset juice, tyrkisk kaffe, importerede alkoholiske drikkevarer, tøjvask, depositum ved lån af badehåndklæder,

Slap af ved poolen eller stranden
Hotellets beliggenhed i fredelige omgivelser indbyder til at slappe af, nyde varmen og solen i løbet af dagen – dette kan du gøre både ved poolen eller på stranden.

Når solen ikke længere er højest på himlen, og når temperaturen er mere behagelig, kan det bestemt anbefales til at udforske og opleve alt det som livlige Alanya tilbyder sine besøgende. I centrum af byen er der et stort udbud af shoppemuligheder, hyggelige cafeer, barer og ikke mindst et festligt natteliv.

Hvis du ikke blot vil sol og bade, kan du tage et slag bordtennis eller dart eller deltage i aktiviteterne som i løbet af både dags-og aftentimerne arrangeres i og ved poolen. Flere aftener om ugen er der underholdingen ved poolområdet.

Nyrenoverede, friske værelser
Værelserne på Simply Fine hotel er nyrenoverede, friske og ret enkelt, men nydeligt og funktionelt indrettet. Her er klinkegulv, individuel air condition, TV, safety boks, telefon, minikøleskab (uden indhold), hårtørrer og en mindre balkon. På badeværelset er der brusekabine.

Dobbeltværelse, 2-3 personer
Dobbeltværelset er 24-26 m², og her er to almindelige sengepladser. Der kræves min. to fuldt betalende, og her kan bo max tre personer. Det er muligt at få én børnepris. Værelset kan bestilles med både landudsigt og havudsigt

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider