Aparthotel Adagio Berlin Kurfürstendamm

Berlin, Tyskland Flag - Tyskland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Air condition
  • Afstands center: 0 m
  • Lufthavn Berlin Brandenburg (BER): 29.6 km (28 mins)

Hotelinformation

Lejligheds-hotellet ligger kun få minutter fra den verdensberømte Kurfürstendamm i hjertet af Vestberlin. Herudover er der ca. 1,4 km til Charlottenburg banegård. Endvidere er der ca. 10 km til Tegel lufthavn, mens der er omkring 25 km til Schönefeld lufthavn.

Dette lejligheds-hotel blev bygget i 2009 og tilbyder 132 boligenheder, herunder studie-lejligheder til 2 personer og 2-værelses lejligheder til 4 personer. Gæsterne bydes velkommen i en foyer med døgnåben reception, og de har mulighed for at bestille morgenmad og benytte stedets internetadgang. Desuden tilbydes forretningsrejsende et konferencelokale og diverse konferenceindretninger, ligesom der er et fitness-studie, hvor gæsterne kan slappe af.

Lejlighederne er veludstyret og rummer et køkken med minikøleskab og mikrobølgeovn, en opholdsstue og et skrivebord. Herudover rummer hver boligenhed eget badeværelse med badekar og hårtørrer. Endvidere er der satellit-/kabel-tv som standardindretning i alle lejligheder.

Gæsterne kan træne i hotellets fitness-studie.

Fra metrostationen Kurfürstendamm drejer man til venstre ad Bundesallee og herefter ind ad Lietzenburger Straße. Kommer man i stedet fra Tegel lufthavn, tager man A111 til A100, hvor man drejer fra ved Kurfürstendamm og fortsætter til Olivaer Platz og ned ad Lietzenburger Straße.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider