Hotel Jardim Atlantico

Calheta, Portugal Flag - Portugal

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 10 km
  • Lufthavn Madeira (FNC): 55.6 km (52 mins)
  • Kitchenette
  • Health & Fitness Centre (On-Site)
  • Indoor Pool
  • Lift / Elevator
  • Outdoor Pool
  • Restaurant(s)
  • Spa
  • WLAN
  • Parking
  • Bar
  • Pool bar
  • Smoke-free

Hotelinformation

Dette lejlighedshotel ligger på en stejl skråning med udsigt over Atlanterhavet. Herfra kan man nyde en særlig storslået udsigt over havet, fiskerbyen og de omkringliggende bjerge. Hotellet er en fremragende base for vandreture, og der ligger et naturreservat kun 2 km fra hotellet. Inden for 300 m fra hotellet finder man indkøbsmuligheder og barer. En regelmæssig busforbindelse tager gæsterne til stranden, omkring 8 km fra hotellet. Forbindelser til det offentlige transportsystem kan nås inden for 1 km.

Enhederne omfatter 2 suiter, 26 lejligheder, 61 studier og 97 dobbeltværelser beliggende i en 4-etagers hovedbygning og 2 hjælpebygninger. På denne ejendom, som omfatter en elevator og en reception i lobbyen, er en check-in/check-out service tilgængelig døgnet rundt. Tjenester såsom bagageopbevaring, pengeskab og valutaveksling sikrer et behageligt ophold. Der er trådløs internetadgang (mod betaling) på offentlige områder. Udflugtsskranken tilbyder hjælp med booking af udflugter. En pejs skaber en hyggelig atmosfære. Daglige fornødenheder kan købes i supermarkedet. Gæster på lejlighedshotellet er velkomne til at slappe af i haven. Yderligere faciliteter omfatter en tv-stue, et legerum og et bibliotek. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer på parkeringspladsen. Af yderligere tjenester og faciliteter er der biludlejning, lægehjælp, transportservice, vaskeservice, frisør, møntvaskeri, hotellæge og shuttlebus. Aktive gæster kan benytte sig af cykeludlejningen til at udforske det omkringliggende område. En faxmaskine er tilgængelig til gæsternes forretningsbehov.

Værelserne har opholdsstue, køkken og badeværelse, og justerbar centralvarme sikrer den helt rigtige temperatur. Gæsterne kan nyde havudsigten fra en balkon eller terrasse. Værelserne har en dobbeltseng og en sovesofa. Separate soveværelser er tilgængelige. Børnesenge kan anmodes om til yngre gæster. Der er også værdiboks og skrivebord. For gæster med egen forplejning er der et veludstyret tekøkken med køleskab, minikøleskab, komfur, mikroovn, te/kaffe-station, opvaskemaskine og ovn. En direkte telefon, et fjernsyn med satellit-/kabelkanaler, en radio, en dvd-afspiller og WiFi (uden ekstra gebyr) giver alt det nødvendige for en behagelig ferie. Badeværelserne er udstyret med en bruser og et badekar samt en hårtørrer. Hotellet har familieværelser og ikkerygerværelser.

Poolkomplekset omfatter både indendørs og udendørs pools, som delvist er opvarmet. Gæsterne kan forkæle sig selv med forfriskende drinks i snackbaren ved poolen og et afslappende bad i boblebadet. Der er en terrasse med liggestole og parasoller. Hotellet tilbyder et omfattende udendørs sportsprogram, herunder cykling/mountainbike, tennis, volleyball, golf og fiskeri. Vandsport til rådighed på lejlighedshotellet omfatter windsurfing, kanosejlads, snorkling og dykning. Gæsterne kan nyde en bred vifte af indendørs sportsgrene, herunder fitnesscenter, bordtennis, badminton, billard, yoga og bordfodbold. Forskellige wellness-muligheder er tilgængelige på hotellet, herunder en spa, en sauna, en skønhedssalon, massagebehandlinger, spa-behandlinger, anti-age-behandlinger og et solarium. Et underholdningsprogram og levende musik er også muligheder for underholdning.

Spisefaciliteterne omfatter en spisestue, en café og en bar. Den ikke-ryger restaurant tilbyder høje stole til børn. Halvpension kan bestilles. Til morgenmad og aftensmad serverer gæsterne sig selv til den store buffet. Forskellige retter kan bestilles a la carte til frokost og aftensmad. Menuen byder også på diætretter, glutenfri måltider og vegetarretter. Hotellet tilbyder også særlige cateringmuligheder.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider