Hotel Alaiye Resort

Konakli, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 80 m
  • DistanceToTown: 2 km
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/tyrkiet/alanya/hotel-alaiye-resort/
  • DistanceToBeach: 80 m

Hotelinformation

Familievenligt All Inclusive-hotel med masser af faciliteter
Hvis du ønsker en ferie, hvor du ikke skal tænke på andet end bare at slappe af og komme ned i gear, så skal du vælge Hotel Alaiye Resort. Dette dejlige 5-stjernet hotel tilbyder god komfort, luksus og masser af faciliteter for hele familien i flotte omgivelser. Hotellet ligger i den lille, men hyggelige, by Incekum, og kun 2 km fra centrum af feriebyen Avsallar.

Hotellet har to skønne udendørs poolområder. Ved det største poolområde er der masser af liggestole rundt om poolen, og i midten af poolen er der en ø, hvor du kan ligge og slappe af og nyde solens varme stråler. Det andet poolområde er et afslapningsområde med en hyggelig atmosfære, hvor du bare kan skrue tempoet ned på laveste blus og nyde tilværelsen. Hotellet har samtidig en mindre Aqua park med vandrutsjebaner, og en børnepool til familiens mindste medlemmer. Her er der lagt op til masser af vandsjov for hele familien. 

Du skal ikke være bange for at gå sulten i seng på Hotel Alaiye Resort, her er nemlig flere lækre restauranter. I hotellets hovedrestaurant bliver der serveret en alsidig og indbydende buffet morgen, middag og aften, og under dit ophold er det også muligt at spise på en af hotellets 3 dejlige a la carte restauranter. Du kan vælge imellem tyrkisk, kinesisk eller fisk. I løbet af dagen har du også mulighed for at lægge vejen forbi hotellets snackbar, hvis sulten melder sig. Hotel Alaiye Resort har også flere barer, hvor du kan få kolde forfriskninger og farverige drinks.

Hotel Alaiye Resort ligger blot 80 meter fra den skønne sandstrand i Incekum, hvor hotellet har sit eget lille strandafsnit. Her kan du slænge dig på en af solsengene og bare slappe af. Den flotte sandstrand er meget børnevenlig med finkornet sand og en lav vandstand. Hotellet har desuden sin egen lille Beach Bar, hvor du kan få kolde forfriskninger, mens du opholder dig på stranden.

På Hotel Alaiye Resort er der masser af faciliteter og aktiviteter for både store og små. Du kan f.eks. benytte dig af hotellets mange sportsfaciliteter som tennisbaner, beachvolley, basketballbane, bordtennis og dart. Til hotellets yngste gæster er der en legeplads, og om aftenen står hotellets animations team for underholdningen. Hotellet har desuden en Disco Bar, hvor de danselystne kan slå sig løs efter mørket er faldet på.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider