Olympic Hotel Belek

Belek, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Lufthavn Antalya (AYT): 25.9 km (24 mins)

Hotelinformation

Olympic Hotel Belek ligger i Belek, kun 5 minutters kørsel fra Belka Golfklub og Haven for tolerance. Dette hotel ligger 3,3 km fra Kaya Eagles-golfklub og 4,2 km fra Carya-golfklub.

Slap af på den private strand, eller drag fordel af andre rekreative faciliteter, såsom en vandrutsjebane og en sæsonbestemt udendørs pool. Andre faciliteter på dette hotel inkluderer gratis trådløs internetadgang og tv på fællesarealer. Med den gratis strandtransport kan du nemt komme til stranden.

Gæsterne har blandt andet adgang til en døgnåben reception, bagageopbevaring og en elevator. Gratis selvstændig parkering er til rådighed på stedet.

Som gæst på Olympic Hotel Belek har du mulighed for at nyde et måltid på restauranten. Tag forbi baren ved poolen, hvor du kan slukke tørsten med din yndlingsdrink. Gratis morgenmadsbuffet serveres dagligt fra kl. 07.00 til kl. 09.30.

Føl dig hjemme i et af de 32 værelser, der indeholder minibar og LED-tv. Værelserne har privat balkon. Med gratis Wi-Fi kan du altid komme på nettet, og der tilbydes satellitprogrammer som underholdning. Badeværelserne har bruser, gratis toiletartikler og hårtørrer.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider