Otium Family Eco Club

Side, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Afstand strand: 450 m
  • Afstands center: 500 m

Hotelinformation

Otium Family Eco Club ligger på den solrige tyrkiske sydkyst, ca. 7 km fra Sides charmerende gamle centrum, som nemt nås med den lokale bus. Otium Family Eco Club er en skøn familieoase, som foruden en smuk beliggenhed ved flodbredden af Titreyen-floden, også byder på masser af lækre faciliteter, som uden tvivl vil være et hit hos hele familien. Børnene vil elske de mange børnepools, og i børneklubben er familiens yngste sikret timevis af underholdning. Hotellet har også en forlystelsespark med små forlystelser (mod betaling), og inden sengetid kan børnene få danset den sidste energi ud af kroppen i hotellets minidisco.

Det er dog ikke kun børnene, der har masser at give sig til på Otium Family Eco Club. For de voksne er her en række sportsfaciliteter, så i løbet af ferien kan du bl.a. teste dine evner inden for minigolf eller få kroppen i bevægelse med yoga eller aerobics. Drømmer du om at dase i solen og bade, så har Otium Family Eco Club flere dejlige poolområder, som indbyder til både afslapning og sjov på vandrutsjebanerne. Du kan naturligvis også vælge nyde dagen på hotellets egen private strand. Den ligger i gåafstand fra hotellet, men du har også mulighed for at tage hotellets gratis shuttlebus til stranden.

Værelserne på Otium Family Eco Club er pænt indrettet, og vælger du en familiesuite, kan I bo helt op til 5 personer sammen. Når sulten melder sig i løbet af ferien, er hotellets All Inclusive-program klar til at forkæle både store og små smagsløg. Børnene kan nyde godt af favoritterne på børnebuffeten, og så er der dagen igennem også mulighed for at spise en is.. eller mange!

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider