Diamond Deluxe Hotel & Spa

Side, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 12 km

Hotelinformation

I 2020 slog Diamond Deluxe Hotel & Spa i Side dørene op for gæster for første gang, og det 5-stjernede hotel fremstår derfor helt nyt, flot og med masser af faciliteter for hele familien. Beliggende lige ved privat strand og udstyret med pools og sjove vandrutsjebaner får du her mulighed for at holde en fantastisk familieferie.

I buffetrestauranten og de 5 barer kan du nyde Ultra All Inclusive-konceptet til fulde, og her er tilmed også et bredt udvalg af a la carte-restauranter. Bliver du også småsulten midt om natten? Så frygt ej – snacks og drinks serveres 24 timer i døgnet, så du aldrig går hverken sulten eller tørstig i seng. Værelserne på Diamond Deluxe Hotel & Spa er rummelige og moderne indrettede, og i familieværelserne kan I være op til 4 personer.

Er de skønne bademuligheder ved strand og poolområde ikke nok, så kan du også slappe af i spacenteret, tone kroppen i fitness eller spille en omgang strandvolley mens børnene hygger sig i miniklubben. På Diamond Deluxe Hotel & Spa er der nok at tage sig til, og vi anbefaler derfor hotellet til børnefamilier, der ønsker sig en skøn sol- og badeferie i Side.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider