Titanic Mardan Palace

Lara, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Afstand strand: 0 m
  • Afstands center: 25 km

Hotelinformation

Titanic Mardan Palace er det ultimative luksushotel – og her kan du nyde en uforglemmelig ferie i betagende og unikke omgivelser, som er inspireret af den smukke og farverige arkitektur kendt fra storbyen Istanbul.

Når du holder ferie på Titanic Mardan Palace, er det en oplevelse i sig selv at slentre rundt og opleve den fantastiske udsmykning og den eventyrlige atmosfære. Hotellets hjerte er den enorme pool, og for børnene er her desuden en stor splashpool med legeplads og vandrutsjebaner. Vil du hellere tilbringe dagen ved stranden, kan du nyde de solrige dage i hotellets luksuriøse strandcabanaer.

På Titanic Mardan Palace finder du en næsten endeløs række af faciliteter, som sikrer timevis af underholdning og afslapning for både børn og voksne. Du kan fx prøve kræfter med bowling, vandsport på stranden eller bueskydning, og er du mere til selvforkælelse, så kan det varmt anbefales at bruge nogle timer i hotellets indbydende spacenter.

Det er ikke kun de smukke omgivelser, du kan lade dig tryllebinde af på Titanic Mardan Palace – det kan du også af de fantastiske madoplevelser. Du kan få stillet sulten med lækre snacks og lækkerier fra buffeten hele døgnet, og alle måltider, drikkevarer, snacks og is er inkluderet i prisen.

Vi anbefaler Titanic Mardan Palace til alle, som søger en luksusoplevelse udover det sædvanlige.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider