Hilton Salwa Beach Resort & Villas

Doha, Qatar Flag - Qatar

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Afstand strand: 0 m
  • Lufthavn Hamad International Airport (DOH): 91.1 km (1 hour 8 mins)
  • Nærmeste strand/badested: 0 m
  • Bar: 3 stk.
  • Elevator
  • Restaurant: 4
  • Rengøring pr. uge: 7

Hotelinformation

Hilton Salwa Beach Resort & Villas er et moderne hotel med faciliteter for hele familien. Hotellet ligger ved stranden og en hyggelig marina på Qatars vestkyst, godt 80 km fra Doha. Hotellet tilbyder lyse værelser med indretningsdetaljer i qatarsk stil og plads til op til fire personer. Hilton Salwa Beach Resort & Villas har flere poolområder for både store og små, og vil du tilbringe en dag på stranden, har hotellet en privat del med gratis liggestole og parasoller. På hotelområdet findes en buffetrestauarant og tre a la carte-restauranter med italiensk, arabisk og kinesisk mad, og når tørsten melder sig, kan du nyde en forfriskning i en af hotellets tre barer.

På Hilton Salwa Beach Resort & Villas tilbydes forskellige aktiviteter, hvis du vil dyrke motion i ferien. Her er et motionsrum, og der er også mulighed for at spille basket, squash og tennis samt prøve vandsport som kajak, SUP og vandcykler.

I forbindelse med hotellet ligger et stort vandland med sjove vandrutsjebaner samt en forlystelsespark med forskellige forlystelser. På området findes også flere restauranter, blandt andet en undervandsrestaurant. Gæster på Hilton Salwa Beach Resort & Villas har gratis adgang til vandlandet og forlystelsesparken.

Hilton Salwa Beach Resort & Villas er velegnet til dig, der gerne vil bo på et moderne hotel af høj standard i afslappede omgivelser.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider