Billede af Koh Samui

Koh Samui

Koh Samui er Thailand tredje største ø. En dejlig ø med herlige strande, venlige mennesker og ikke mindst masser af kokospalmer. Navnet Koh Samui betyder netop - øen, hvor der er mange kokosnødder.

Fantastiske strande, lækker mad og gode priser

De mange og lange, hvide strande lokker turisterne til daseferie og blandt de mest kendte er Thailand og Thailand. Begge ligger på den østlige side af øen, men bare rolig, der er masser af andre strande at vælge i mellem på Koh Samui. En af de store oplevelser på Koh Samui er det klare, blågrønne vand, hvor man kan snorkle eller dykke. Hvis du vil lære hvordan man dykker, kan du få dykkercertifikat hos en af de mange dykkerskoler. Strandene på den nordlige side af øen hedder blandt andet Thailand og Thailand og her er der et lidt mere fredeligt og tilbagelænet tempo.

Der er et kæmpe udvalg af restauranter på Koh Samui og mange af dem holder en høj standard. Lidt mere simple steder, gadekøkkener, finder du næsten overalt. Hvis du får lyst til noget andet end det thailandske køkken, kan du vælge mellem næsten hvad som helst, fra italiensk til sushi til steder hvor menukortet står på skandinavisk.

Nattelivet er spændende og de fleste steder er koncentreret ved stranden ved Chaweng (Chaweng Beach Road). Her kan du vælge mellem barer, diskoteker, natklubber og sportbarer i alle størrelser og prisklasser. Så hvis du har lyst til at virkelig gå i byen, så er der her det sker. Andre steder på øen kan du også finde forlystelser om aftenen, men i et mere roligt tempo end ved Chaweng.

Overalt på øen finder du små butikker og markeder, men husk at prutte om prisen. Vejen rundt om øen hedder praktisk nok Samui Ring og det er nemt og hurtigt at komme fra den ene by eller strand til næste. Hvis du selv vælger at leje bil eller knallert, skal du være forsigtig i trafikken.

Søg efter rejser til Koh Samui

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Koh Samui:

DagDag NatNat BadBad
Januar 29°C 20°C 28°C
Februar 31°C 20°C 28°C
Marts 32°C 21°C 29°C
April 33°C 22°C 30°C
Maj 33°C 23°C 31°C
Juni 32°C 23°C 30°C
Juli 32°C 22°C 30°C
August 31°C 22°C 29°C
September 31°C 22°C 29°C
Oktober 30°C 22°C 30°C
November 29°C 22°C 30°C
December 28°C 21°C 29°C

Prognose for Koh Samui:

Fly + hotel

Mae Nam ★★★ 6n 8.886,-
Chaweng Beach ★★★ 10n 9.095,-
Bo Put ★★★ 6n 9.146,-
Choeng Mon Beach ★★★ 6n 9.198,-

Søg efter rejser til Kohsamui

Kort

Koh Samui

Destinationer i Koh Samui

Flere destinationer