Hanoi

Hanoi er Vietnams hovedstad og denne by er sin helt egen. Her kan man virkelig fornemme Vietnams rødder som strækker sig langt tilbage i tiden. Her er levn fra den kommunistiske tid i form af store monumenter og statuer, Frankrigs kolonitid, som præger arkitekturen og kinesisk indflydelse i mad og kultur. Hanoi er en perfekt base hvis man vil opleve det nordlige Vietnam som både byder på bjergområdet Sapa og magiske Halong Bay, hvor man kan se kalkstensklipper, sejle i kajak og snorkle. Det kan anbefales at opleve Thang Longs Water Puppet Theater i centrum, Ho Chi Minhs Mausoleum, One Pillar Pagoda og så er det oplagt at tage et madkursus, så man kan få et lille stykke af vietnam med hjem.

Hovedstaden der giver dig det ægte Vietnam

Hanoi er hovedstaden i Vietnam. Det er en meget anderledes by end den mere kendte og tilbagelænede Ho Chi Minh City. Flere vil nok mene at Hanoi er det ægte Vietnam med stærke rødder fra den kommunistiske tid. Dog er det let at se at franskmændene har sat deres præg på byen. Både mad og arkitektur har hentet inspiration fra den tidligere kolonimagt.

Hanoi er det perfekte udgangspunkt til at opleve den nordlige del af Vietnam. Den smukke by Sapa, er nem at komme til fra Hanoi og er bestemt et besøg værd. Alligevel er Halong Bay nok den turistattraktion de fleste gerne vil opleve (kun 2,5 time fra Hanoi).

Tips til aktiviteter man kan foretage sig i og udenfor Hanoi:

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud - Fly + hotel

Hanoi Boutique Hotel & Spa ★★★ 7n 6.566,-
Hanoi L'heritage Diamond Hotel & Spa ★★★ 7n 6.621,-
Golden Lotus Luxury Hotel ★★★ 7n 6.737,-
The Lapis Hotel ★★★★ 7n 7.136,-
Essence Hanoi Hotel & Spa ★★★ 7n 7.424,-
Silk Path Hotel Hanoi ★★★★ 7n 7.466,-
Hanoi Royal View Hotel ★★★ 7n 7.884,-

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Hanoi
kalender DagDag NatNat BadBad
januar 20°C 13°C
februar 21°C 14°C
marts 23°C 17°C
april 28°C 21°C
maj 32°C 23°C
juni 33°C 26°C
juli 33°C 26°C
august 32°C 26°C
september 31°C 24°C
oktober 29°C 22°C
november 26°C 18°C
december 22°C 15°C
Prognose for Hanoi