Billede af Vietnam

Vietnam

Vietnams historie er præget af krig, kolonisering og oprør. Landet har været besat af Kina flere gange, men også Frankrig har sat sit præg på landet, særlig kulinarisk. Vitenam har et af verdens mest kendte køkkener. Friske råvarer, fantastiske fisk og skaldyr, kombineret med stærke krydderier og friske krydderurter, gør en rejse til Vietnam til et mekka for madelskere. De franske impulser kommer til sin ret på de mange fortorvscaféer, hvor der serveres baguettes og kaffe.

Smukke og venlige Vietnam

Mange vælger at rejse rundt i Vietnam. Rejsen kan godt begynde i Hanoi i nord og afsluttes i Ho Chi Minh-byen i syd. Midt i landet findes flotte destinationer som Vietnam, Huế og Da Nang. Den mest berømte badeby er nok Nha Trang og passer godt til både bryllupsrejsende og børnefamilier. Øst for Ho Chi Minh-byen ligger badebyen Phan Thiết hvor vejret er rigtig godt i sommermånederne.

Da Vietnam strækker sig langt fra syd til nord har landet også flere forskellige klimazoner. I nord er der milde vintre og varme, fugtige sommre, mens der i syd er mere stabile temperaturer hele året. I syd er regnsæsonen hovedsagelig juli-november.

Det er billigt at være på ferie i Vietnam. Priserne er lave og et måltid, med både mad og drikke, kan man få til 15-20 kroner på lokale restauranter.

Søg efter rejser til Vietnam

Vejr og klima

Prognose for Vietnam:

Fly + hotel

Ho Chi Minh City ★★★ 8n 6.695,-
Hanoi ★★★ 8n 6.995,-
Phu Quoc ★★★ 7n 8.295,-
Phan Thiết ★★★★ 8n 9.095,-
Nha Trang ★★★★ 14n 10.195,-

Søg efter rejser til Vietnam

Kort

Vietnam

Destinationer i Vietnam

Flere destinationer