Gozo

Gozo er en ø ved Malta, hvor alt ånder fred og idyl. Vælger man at bo i Gozo kan det anbefales at tage på ture enten i en lejet bil eller på cykel. Der er gode muligheder for at finde små bugter, hvorfra man kan bade enten fra sandstrand eller klipper. Maltas mest besøgte sted er Victoria, som klart er en tur værd. Her kan man se smuk arkitektur, nyde pladser og bytorve, shoppe eller spise et godt måltid mad. I området Gozo bor man i mindre byer, som er uberørt af tiden, af samme grund er det heller ikke her man finder det vilde natteliv, men der er dog et fint lille udbud i højsæsonen.

Gozo er fredfyldt, idyllisk og har frodige områder med charmerende fiskerlandsbyer.

Her kan det anbefales at leje bil eller cykel for på den måde at tage på udflugter og opdage Maltas skønhed. Der er gode muligheder for at finde små badebugter med klipper eller sandstrande, som man kan have helt for sig selv.

Gozos mest kendte og besøgte sted er Victoria, som er spændende med sin gamle arkitektur, torve, shoppingmuligheder og restauranter. Gozo byder også på mange seværdigheder og så er der fantastisk klart vand ved områdets kyst. I Gozo bor man i mindre byer, hvor det virker, som om tiden har stået stille, og atmosfæren er præget af, at tempoet er stille og roligt. I højsæsonen er der et lille udbud af fornøjelser og barer og et enkelt diskotek.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Gozo
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 15°C 9°C 16°C
Feb. 16°C 9°C 15°C
Mar. 17°C 10°C 16°C
Apr. 19°C 12°C 17°C
Maj 23°C 15°C 20°C
Jun. 28°C 18°C 23°C
Jul. 31°C 21°C 26°C
Aug. 31°C 22°C 26°C
Sep. 28°C 20°C 26°C
Okt. 24°C 17°C 23°C
Nov. 20°C 14°C 22°C
Dec. 17°C 11°C 18°C
Prognose for Gozo