Playa del Inglés

Playa del Inglés har mange hoteller og et hektisk natteliv, som ikke slutter, før en ny dag gryr. Her er der flere store shoppingcentre og mange små butikker. Udbuddet af barer, diskoteker, restauranter og natklubber er næsten uendeligt. Den lange sandstrand strækker sig helt til oasen Maspalomas. I området omkring Playa del Inglés kan man finde en dyrepark, et vandland og en cowboylandsby, som kan være gode alternativer til strandlivet. Fra Las Palmas lufthavnen til Playa del Inglés er der 30 km.

Playa del Inglés er den næst største feridestinationen i Spanien

Playa del Inglés har en 5 kilometer lang sandstrand, som strækker sig fra San Augustin i nord til Maspalomas i syd.

Der er flere store shoppingcentre og små butikker i området, samt et stort antal barer, diskoteker, restauranter og caféer, som passer til de fleste behov. Stemningen i byen er international og du finder her spisesteder fra alle verdens køkkner. Nattelivet er som forventet hektisk og pulserende med underholdning af alle slag.

Playa del Ingles ligger i St.Bartolome de Tirajana-regionen og lejer du en bil er en tur til Fataga-dalen et fint bud på en dagstur. Dyreparken “Palmitos Parque” og badelandet  “Aqua Parque” er to nærliggende steder, som vil glæde både store og små. Det samme gælder for cowboy-landsbyen “Sioux city“.

Søg, sammenlign, spar! afbudsrejser.dk er Danmarks største søgemaskine for billige rejser, både her-og-nu eller når det passer dig bedst. Her får du de bedste tilbud fra en lang række charterselskaber, flyselskaber, hoteller og biludlejningsfirmaer.

Tilbud

n
n
n
n
n
n
n
n
Klik her for flere alternativer

Kort

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Playa del Ingles
kalender DagDag NatNat BadBad
Jan. 21°C 15°C 21°C
Feb. 21°C 15°C 20°C
Mar. 22°C 15°C 20°C
Apr. 22°C 16°C 20°C
Maj 23°C 17°C 21°C
Jun. 25°C 19°C 22°C
Jul. 26°C 20°C 22°C
Aug. 27°C 21°C 23°C
Sep. 27°C 21°C 24°C
Okt. 26°C 20°C 24°C
Nov. 24°C 18°C 23°C
Dec. 22°C 16°C 21°C
Prognose for Playa del Ingles