Las Canteras-stranden ligger midt i hovedstaden Las Palmas

Las Canteras-stranden ligger midt i hovedstaden Las Palmas

Las Palmas by

Las Palmas by er en herlig blanding af spændende storbyliv, en smuk gammel by, en flot sandstrand midt i byen, en nydelig strandpromenade, et fantastisk bredt shopping tilbud og massere af restauranter, barer og mødesteder.

Er du en sporty type, da er der massevis af tilbud for dig f.eks. sandvolleyball, surfing, vandreture og cykelture. 

Strand

Las Palmas er provinshovedstaden på Gran Canaria, og et meget populært rejsemål for frosne nordboere. Stranden ligger midt i byen og hedder Las Canteras og er et hyggeligt samlingssted. Den er ca. 4 kilometer lang, velholdt og ren. I den nordligste ende holder surferne til, længere sydover er der en fin blanding af solbadere og de som hopper en tur i vandet for en afkølende svømmetur. Ovenfor stranden er der en fin strandpromenade, som er populær både for spadsereture eller for en joggetur. Der er både kaféer, barer og restauranter langs strandpromenaden.  

Shopping

Shoppingmulighederne på Las Palmas er de bedste på de kanariske øer. På gågaden Triana finder du mange butikker. Alt fra den sidste mode i design til lokale fund og antikviteter. Shoppingcenteret El Corte Inglés har et stort udvalg af tøj, sko og madvarer. Prisniveauet i Las Palmas er ofte billigere end det du ellers finder i turiststederne på sydsiden af Gran Canaria.

Restauranter og udeliv

Udelivet i Las Palmas er stort og varieret. Her er mange tapasbarer, restauranter, diskoteker og dansesteder med levende musik. Specielt i området ved stranden Las Canteras og ved Catalinaparken ikke så langt fra havnen samt ved stranden,  er der et stort tilbud af mødesteder og restauranter. Området rundt torvet har også mange besøgende og er du heldig, kan du få gratis underholdning fra den store scene. Restauranter findes i alle prisklasser og maden er alt fra lokale tapasbarer, gode fiskerestauranter til elegante restauranter med internationalt menukort. Besøger du Las Palmas i februar kan du opleve det store karneval i byen. Da forvandles hele Las Palmas til en store festplads. Det er bare at blive med!

Den gamle bydel Barrio de Vegueta er absolut et besøg værd. Her er smale, hyggelige gader og charmerende murstenshuse fra kolonitiden i Las Palmas. Katedralen Santa Ana ligger midt i Vegueta og er let at få øje på. Columbus museet ligger også i Las Palmas, i en bygning fra 1400 tallet. 

Voksne, unge, børnefamilier

Las Palmas by er en by som passer til de fleste. Her findes hoteller og lejligheder i alle prisklasser og som opfylder de flestes behov. Det er også enkelt at tage på dagsture til andre dele af øen fra Las Palmas, enden med lokalbus eller med udlejningsbil.

Las Palmas ligger ca. 15 km fra lufthavnen.

Søg efter rejser til Las Palmas by

Wikipedia-artikler

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Las Palmas by

Kalender DagDag NatNat BadBad
januar 19°C 15°C 21°C
februar 19°C 15°C 20°C
marts 20°C 15°C 19°C
april 20°C 16°C 20°C
maj 21°C 17°C 20°C
juni 23°C 19°C 21°C
juli 24°C 20°C 22°C
august 25°C 21°C 23°C
september 25°C 21°C 24°C
oktober 24°C 20°C 24°C
november 22°C 18°C 23°C
december 20°C 16°C 21°C

Prognose for Las Palmas by

Tilbud - Fly + hotel

Hostal Kasa ★★★ 7n 2.418,-
Pujol ★★ 7n 2.680,-
Apartamentos Tinoca ★★★ 7n 2.709,-
Brisamar Canteras ★★ 7n 2.875,-
Aloe Canteras ★★★ 7n 2.882,-
Hotel Faycán ★★★ 7n 2.885,-
Hotel Parque en Las Palmas, Gran Canaria ★★★ 7n 2.944,-
Exe Las Palmas ★★★★ 7n 3.004,-
Silken Saaj Las Palmas ★★★★ 7n 3.017,-
Design Plus Bex ★★★★ 7n 3.029,-

Søg efter rejser til Las Palmas

Kort

Las Palmas de Gran Canaria

Andre destinationer i Gran Canaria