Las Canteras-stranden ligger midt i hovedstaden Las Palmas

Las Canteras-stranden ligger midt i hovedstaden Las Palmas

Las Palmas by

Las Palmas by er en herlig blanding af spændende storbyliv, en smuk gammel by, en flot sandstrand midt i byen, en nydelig strandpromenade, et fantastisk bredt shopping tilbud og massere af restauranter, barer og mødesteder.

Er du en sporty type, er der massevis af tilbud for dig f.eks. sand volleyball, surfing, vandreture og cykelture. 

Strand

Las Palmas er provinshovedstaden på Gran Canaria, og et meget populært rejsemål for frosne nordboere. Stranden ligger midt i byen og hedder Las Canteras og er et hyggeligt samlingssted. Stranden er ca. 4 kilometer lang, velholdt og ren. I den nordligste ende holder surfere til, længere sydpå er der en fin blanding af sol nydere og badegæster, som tager en dukkert i vandet eller en afkølende svømmetur. Ovenover stranden er der en fin strandpromenade, som indbyder til spadsereture og joggeture. Der er både kaféer, barer og restauranter langs strandpromenaden.  

Shopping

Shopping mulighederne på Las Palmas er de bedste på de kanariske øer. På gågaden Triana finder du mange butikker. Alt fra den sidste mode i design til lokale fund og antikviteter. Shoppingcenteret El Corte Inglés har et stort udvalg af tøj, sko og madvarer. Prisniveauet i Las Palmas er ofte lavere, end det man ellers finder på turiststederne på sydsiden af Gran Canaria.

Restauranter og udeliv

Udelivet i Las Palmas er stort og varieret. Her er mange tapas barer, restauranter, diskoteker og dansesteder med levende musik. Specielt i området ved stranden Las Canteras og ved Catalina Parken, ikke så langt fra havnen, samt ved stranden,  er der et stort tilbud af mødesteder og restauranter. Området omkring torvet har også mange besøgende og er du heldig, kan du få gratis underholdning fra den store scene. Restauranter findes i alle prisklasser og maden er alt fra lokale tapasbarer, gode fiskerestauranter, til elegante restauranter med internationalt menukort. Besøger du Las Palmas i februar, kan du opleve det store karneval i byen. Hele Las Palmas forvandles til en stor festplads. Det er bare at være med!

Den gamle bydel Barrio de Vegueta, er absolut et besøg værd. Her er smalle, hyggelige gader og charmerende murstenshuse fra kolonitiden i Las Palmas. Katedralen Santa Ana ligger midt i Vegueta og er let at få øje på. Columbus museet ligger også i Las Palmas, i en bygning fra 1400 tallet. 

Voksne, unge, børnefamilier

Las Palmas by er en by, som passer til de fleste. Her findes hoteller og lejligheder i alle prisklasser og som opfylder de flestes ønsker. Det er nemt herfra at tage på dagsture til andre dele af øen enten med lokalbus eller med udlejningsbil.

Las Palmas ligger ca. 15 km fra lufthavnen.

Søg efter rejser til Las Palmas by

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Las Palmas by:

DagDag NatNat BadBad
Januar 19°C 15°C 21°C
Februar 19°C 15°C 20°C
Marts 20°C 15°C 19°C
April 20°C 16°C 20°C
Maj 21°C 17°C 20°C
Juni 23°C 19°C 21°C
Juli 24°C 20°C 22°C
August 25°C 21°C 23°C
September 25°C 21°C 24°C
Oktober 24°C 20°C 24°C
November 22°C 18°C 23°C
December 20°C 16°C 21°C

Prognose for Las Palmas by:

Flere destinationer