De traditionelle farverige bygninger i Puerto de Mogan

De traditionelle farverige bygninger i Puerto de Mogan

Puerto de Mogan

\[\[/charter/spania/kanarioyene/gran-canaria/puerto-de-mogan\] er et lidt anderledes rejsemål på sydvestsiden af \[\[/spania/kanarioyene/gran-canaria\]\]. Byplanlægningen er bl.a. tegnet af en italiensk arkitekt.

Her finder du et bilfrit “centrum” med kanaler og broer, hvor den gamle arkitektur er i samspil med ny bebyggelse, som kan minde om Venedig i en miniatureudgave. Ingen bygninger er højere end tre etager. Her er hyggelige, smalle gader, hvidkalkede huse med blomstrende bougainvillea  og andre farverige, smukke blomster. 

Centrum og havnen i Puerto de Mogán

Det naturlige centrum i  Puerto de Mogán er havnen. Her ligger side om side,  farverige lokale fiskerbåde og sejlbåde fra hele verdenen. I området omkring havnen er der bilfrie gader og utroligt hyggeligt sted at spadsere. Udelivet er roligt og aftenen tilbringes helst på en af de lokale restauranter som serverer gode fisk- og skaldyrsretter og andre lokale specialiteter, og er populær både blandt ferierende, fastboende og sejlere, som er klar for at krydse Atlanterhavet. 

Strand

Midt i Puerto de Mogán ligger en flot bystrand. Den er beskyttet af moler så havet her er roligt. I tillæg er stranden lavvandet, som gør det ideelt for de mindste børn. Langs strandpromenaden ligger mange restauranter, barer og caféer, perfekt hvis du ikke vil gå langt for at spise frokost. Vil du opleve andre strande, så er der kort vej til den smukke, hvide strand i Amadores. Ønsker du et højere aktivitetsniveau kan Tauritostranden være et godt valg. Det tager blot et par minutter at køre til Taurito og her kan du stå på jetski, kitesurfe eller dykke. 

Med sin specielle charme har \[\[/charter/spania/kanarioyene/gran-canaria/puerto-de-mogan\] blevet et populært sted at besøge. Det gælder også for turister som bor andre steder på øen. Mange tager en dagstur hertil eller for at spise på en af de hyggelige restauranter ved havnen. 

Fra lufthavnen i Las Palmas til Puerto de Mogán er der ca. 65 km.

Søg efter rejser til Puerto de Mogan

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Puerto de Mogan:

DagDag NatNat BadBad
Januar 21°C 16°C 18°C
Februar 21°C 16°C 18°C
Marts 22°C 16°C 18°C
April 22°C 17°C 18°C
Maj 23°C 18°C 19°C
Juni 24°C 19°C 24°C
Juli 25°C 21°C 27°C
August 26°C 22°C 27°C
September 26°C 22°C 24°C
Oktober 26°C 21°C 21°C
November 24°C 18°C 21°C
December 22°C 17°C 19°C

Prognose for Puerto de Mogan:

Flere destinationer