November

November

Publiceret: 2023-09-19 - Opdateret: 2023-09-19

– den måned, du ikke vidste, du elskede

November er grå og kold og svær at slippe af med. Der er lang tid til jul og endnu længere til forår. Måske er det netop derfor, november er så perfekt. For jo større kontrasterne er, jo bedre er det at rejse bort.

Lyse november tips med en høj feel-good-faktor:

De bedste priser på fly og hotel til Syden i November

Madeira er frodig natur og sjarmerende byer
Madeiras er frodige natur og sjarmerende byer

Madeira

Portugal med vinden i håret

Madeira blomstrer altid. Klimaet er behageligt året rundt og efteråret er måske den smukkeste tid på øen. For hvem kan modstå en grøn og frodig ø med en perfekt temperatur og et skønt havbad – midt i november?

Hvis du er af den friske type, kan du tage på vandretur langs de gamle vandveje (levadas), som der ikke findes magen til i hele verden. 

De bedste priser på fly og hotel til Madeira

Kapp Verde har hvite strender og turkisblått hav.
Kapp Verde har hvite strender og turkisblått hav.

Kap Verde

Caribisk light med afrikanske vibes

Kap Verde ligger et godt stykke syd for De Kanariske Øer, lige ud for Afrikas kyst, og er en slags light-udgave af de caribiske øer. Strandene er lige så hvide, havet er lige så turkis og flyveturen er kun halvt så lang.

Der er et direkte fly til Kap Verde mindst en gang om ugen. Hvis du synes, en kort mellemlanding er ok, er mulighederne så meget desto flere.

De bedste priser på fly og hotel til Kap Verde

Vakker utsikt fra fjellene på Gran Canaria
Vakker utsikt fra fjellene på Gran Canaria

De Kanariske Øer

sommer hele vinteren

Gran Canaria er klart den mest populære ø, med direkte fly fra flere danske lufthavne. Der er daglige fly fra København og nogle dage indtil flere afgange om dagen. TenerifeLanzarote og Fuerteventura har også direkte fly fra dette efterår til langt ind i foråret.

De mindre kendte øer La Palma, El Hierro, La Gomera og lillebitte La Graciosa er absolut et besøg værd, altså hvis man orker at rejse videre fra en af ​​de store øer.

De bedste priser på fly og hotel til De Kanariske Øer