Vinterferie

Vinterferie

Publiceret: 2023-12-04 - Opdateret: 2023-12-04

– med ekstra store doser D-vitamin

Glem sommeren. Vinteren er det bedste tidspunkt at tage på «sommerferie». Vælger du den rigtige periode, kan der også være ganske rimelige priser. I december og januar er der store chancer for at få fat i rigtig gode tilbud på pakkerejser til Syden.

februar er der vinterferie, hvilket betyder høje priser i uge 7 og 8, og billigere i ugerne før og efter.

Påsken er i slutningen af ​​marts og prisen er ret høj på de mest populære afgange, men hvis du er lidt fleksibel med hvornår du rejser og vender hjem, er der god chance for, at du kan finde gode tilbud i påskeugen

De bedste priser på pakkerejser med fly og hotel til Syden i vinter

Vakkert, hvitt hus med karakteristisk grønn dør på Lanzarote
Vakkert, hvitt hus med karakteristisk grønn dør på Lanzarote

De Kanariske Øer

– meget mere end charterfeber

Solskin året rundt, lækker mad, hyggelige feriebyer, og hvis du ønsker det – byliv og smuk natur. Selvfølgelig er der også fantastiske strande. Du skal blot vælge den ø, der passer dig bedst.

Der er flest flyvninger til vinterfavoritten Gran CanariaTenerife er også let tilgængeligt. Der er lidt færre direkte fly til Fuerteventura og Lanzarote, men er du villig til at inkludere en lille mellemlanding, er det ikke noget problem at finde mange gode tilbud dertil.

De bedste priser på pakkerejser med fly og hotel til De Kanariske Øer

Thailand er tropefavoritten med en lang rekke flott reisemål.
Thailand er tropefavoritten med en lang rekke flott reisemål.

Thailand

– den tropiske favorit

De fleste, der tager på ferie til Thailand, tager til Phuket. Forståeligt nok. Det er den største ø, som også er fuld af eksotiske strande og meget varierede destinationer.

Andre steder, der er værd at kigge nærmere på, er Ao Nang og Koh Lanta, der ligger i den smukke øgruppe Krabi. Eller hvad med gode, gamle Cha Am og Hua Hin, som ligger en rimelig køretur fra storbyen Bangkok.

De bedste priser på pakkerejser med fly og hotel til Thailand

Marokko er like variert som det er eksotisk.
Marokko er like variert som det er eksotisk.

Eksotisk charme del 1

Marokko går aldrig af mode

Drøm væk mellem lyserøde bygninger og labyrintiske gader i Marrakech, med Atlasbjergene som smukke kulisser. Lad dig forføre af farver, lugte og lyde, mens du kaster dig ud i det sociale spil prutte. Køber du ikke noget, er det helt i orden, det er oplevelsen, der tæller, og højst sandsynligt har du fået et glas myntete undervejs.

Hvis du kan lide havet og bølgerne, er du kommet til det rigtige land. Langs hele kysten mellem Essaouira og Agadir er der masser af surfspots og strande med næsten perfekte bølger. Aldrig surfet før? Nu er din chance!

De bedste priser på pakkerejser med fly og hotel til Marokko

I Egypt bor du på vakre hotell med all inclusive
I Egypt bor du på vakre hotell med all inclusive

Eksotisk charme del 2

Alt inklusive i Egypten

Synes du, at ferielivet ideelt set skal være både enkelt og eksotisk? Så er Egypten helt perfekt. Her bor du på skønne hoteller med alt inden for rækkevidde. De fleste af de store hoteller i Sharm El Sheikh og Hurghada har all inclusive. Det betyder, at du har flere gode restauranter at vælge imellem, OG – du har fuld kontrol over dit feriebudget. Så kan du stikke hovedet uden for de sikre rammer, så ofte og så længe du ønsker.

Vi anbefaler, at du medbringer snorkel og dykkermaske. Det Røde Hav er et eldorado under havoverfladen.

De bedste priser på pakkerejser med fly og hotel til Egypten