Elsker, elsker ikke, elsker...

Elsker, elsker ikke, elsker...

Publiceret: 2023-12-21 - Opdateret: 2023-12-21

– en kærlighedshistorie

Vi elsker De Kanariske Øer. Vi hader dem også lidt, men det er aldrig seriøst ment. Det sker, at vi bruger timer foran pc’en, mens vi drømmer om eksotiske sydhavsøer langt, langt væk. Kun for at glemme alt i det afgørende øjeblik. Og når rejsedokumentet ligger i indbakken, er destinationen De Kanariske Øer.

Heldigvis kan gamle elskere byde på nye eventyr!

De bedste priser på pakkerejser med fly og hotel til De Kanariske Øer

Vakre hus på La Palma, Kanariøyene
Vakre hus på La Palma, Kanariøyene

La Palma og La Gomera

– de mindst kendte øer

Der er ingen direkte fly til La Palma, men hvis du gør dig ulejligheden med en kort mellemlanding, vil du ikke fortryde det. Dette er måske den smukkeste af De Kanariske Øer, med natur og strande i særklasse. Der er også få turister. Elsker du skaldyr? Så er du kommet til den rigtige ø!

Den nemmeste måde at komme til La Gomera på er med båd fra Tenerife. Dette er den mindste af de beboede Kanariske Øer. Det er grønt, med skove, kløfter og smukke terrasser op ad dalsider. Vil du have fred og ro? Er du glad for golf? Så er La Gomera lige sagen!

De bedste priser på pakkerejser til La Palma og La Gomera

Morgentåke over vinrankene på Lanzarote
Morgentåke over vinrankene på Lanzarote

Lanzarote og Fuerteventura

– det mystiske og det sporty

Mens Fuerteventura byder på gyldne, næsten hvide strande med noget, der ligner caribisk charme, er Lanzarote den mørke, mystiske slægtning med sorte lavastrande, vulkansk jord og smukke bebyggelser.

Der er direkte fly til begge øer denne vinter, og vil du have flere afgange at vælge imellem, kan en lille mellemlanding give dig masser af valgmuligheder.

De bedste priser på pakkerejser Lanzarote og Fuerteventura

Las Teresitas-stranden på nordsiden av Tenerife er et populært utfluktsmål.
Las Teresitas-stranden på nordsiden av Tenerife er et populært utfluktsmål.

Gran Canaria og Tenerife

– det folkelige og det majestætiske

Af alle de syv Kanariske Øer er Gran Canaria den mest populære. Med flere daglige flyafgange fra de danske lufthavne, er det også nemt at komme hertil. Tenerife er den største og mest varierede af alle øerne med Spaniens højeste bjerg i midten og smukke strande langs kysten.

Mange rejsearrangører sælger pakkerejser til Gran Canaria og Tenerife. Det betyder, at konkurrencen på markedet er stor. Det er en fordel for os forbrugere.

Det bedste råd vi kan give er, at sammenligne før du bestiller en rejse!

De bedste priser på pakkerejser til Gran Canaria og Tenerife