Billede af Skiathos

Skiathos

Skiathos er en forholdsvis lille ø, som tilhører øgruppen Sporaderne. At øen er lille, betyder ikke meget, for her er der alligevel en lang række nærmest spektakulære strande og nærmest iøjnefaldende smuk natur.

Derudover betragtes Skiathos by nærmest som et in-sted for mennesker fra hele Europa, som sætter pris på smukke omgivelser i en afslappet og alligevel livlig atmosfære.

Skiathos by

De fleste bor i Skiathos by. Det gælder både fastboende og turister. Byen ligger på 2 små højder og er et livligt sted i sommermånederne. Her er mange restauranter og butikker. I den gamle del af byen er smøgene smalle og charmerende, og nede ved havnen ligger caféer, loungebarer og restauranter tæt. Her er to store yacht-havne med gourmetrestauranter og flere eksklusive butikker.

Sol og bad på Skiathos

Strandene på Skiathos er nogle af de bedste i Ægæerhavet. Og der findes mange strande på denne lille ø. Lige uden for byen ligger en af dem. Det er Megali Ammos, som ligger så centralt, at du gerne kan gå herhen for at bade indimellem cafélivet og shopping i byen. Kokounaries Beach er en anden strand. Den regnes for at være den smukkeste på øen. De største strande på øens sydside har vandsportsaktiviteter, inklusiv to dykkerskoler.

Aktiviteter på Skiathos

Udover dykning og andre vandsportsaktiviteter er det godt at vandre i den smukke natur på øen. Køb gerne et vandrekort og tag på tur langs nogle af de fine vandrestier, der er spredt rundt omkring på øen. Den gamle historiske hovedstad Kastro ligger længst mod nord. Der går både til de smukke naboøer Skópelos og Alonissos. Begge øer har fine hoteller, så hvis du ønsker at kombinere et ophold på Skiathos med flere øer, er det fuldt muligt.

Søg efter rejser til Skiathos

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Skiathos:

DagDag NatNat BadBad
Januar 12°C 7°C 15°C
Februar 13°C 8°C 14°C
Marts 14°C 9°C 14°C
April 18°C 12°C 15°C
Maj 22°C 15°C 20°C
Juni 26°C 19°C 25°C
Juli 28°C 22°C 27°C
August 27°C 21°C 27°C
September 25°C 19°C 26°C
Oktober 20°C 15°C 22°C
November 17°C 12°C 18°C
December 14°C 9°C 16°C

Prognose for Skiathos:

Fly + hotel

Skiathos ★★ 7n 1.895,-
Megali Ammos ★★ 7n 1.995,-
Troulos ★★★ 7n 3.345,-
Koukounaries ★★★★★ 7n 7.844,-

Søg efter rejser til Skiatos

Kort

Skiathos

Destinationer i Skiathos

Flere destinationer