Billede af Kuala Lumpur

Kuala Lumpur

Når man forlader den fine lufthavn og kører ind mod Kuala Lumpur (KL), møder man et friskt landskab med en masse kokospalmer. Når man nærmer sig byen, ser man Petronas Twin Towers på lang afstand; det er en af verdens højeste bygninger.

Inde i den rene by er der orden - og det til trods for et hektisk og intensivt liv af mennesker og trafik døgnet rundt. Chinatown ligger centralt i byen, og her er der markeder, som er i gang til langt ud på natten. På markederne kan man købe stort set alt, og der er mængder af madboder at vælge imellem.

Mange af hotellerne i KL er i meget høj standard, og serviceniveauet og venligheden er fantastisk.

Transportmulighederne i KL er gode. Vælg mellem bus, skytrain eller taxi. Sidstnævnte er en prisgunstig måde at rejse rundt i byen på. Lej en taxi i et par timer eller en hel dag. Mange taxichauffører tilbyder privatguidede ture.

Shoppingmulighederne i KL er enorme; der er utallige shoppingcentre, som har alt. I den Gylne Triangel i byen har de fleste butikker og gallerier åbent til kl. 22. Et af de største og mest moderne shoppingsentre ligger i Petronas Twin Towers nederste etager, Suria KLCC.

Søg efter rejser til Kuala Lumpur

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Kuala Lumpur:

DagDag NatNat BadBad
Januar 32°C 22°C
Februar 33°C 22°C
Marts 33°C 23°C
April 33°C 23°C
Maj 33°C 23°C
Juni 33°C 23°C
Juli 32°C 22°C
August 32°C 23°C
September 32°C 22°C
Oktober 32°C 23°C
November 32°C 23°C
December 32°C 22°C

Prognose for Kuala Lumpur:

Flere destinationer