Billede af Paris

Paris

Der er mange, som har Paris som deres favoritby. Det er let at forstå, for denne by har alt: kunst, kultur, fantastiske bygninger, museer og ikke mindst gode shoppingmuligheder. Mange af verdens beste modehuse har deres hovedkontor og udspring her.

Paris er uden tvivl en af Europas og måske en af verdens mest romantiske byer. Der er mange seværdigheder, man bør se og opleve, når man er i Paris: Eiffeltårnet, Champs-Elysées, Sacre-Coeur, Notre Dame, Triumfbuen, Louvre - bare for at nævne nogle. Byen har mange fantastiske restauranter og caféer samt et varieret og spændende natteliv. I Paris finder man en meget speciel atmosfære, som bare MÅ opleves!

Det er enkeltat rejse rundt i Paris med metroen, de fleste seværdigher ligger i gåafstand fra en metrostation.

Mange tager også turen til Disneyland Resort Paris, som ligger 30 km fra Paris. Hertil kommer man lettest med tog. Disneyland er en opplevelse for både børn og voksne. Det findes tre større lufthavne i Paris: Beauvais (BVA), som ligger ca. 85 km fra centrum, Charles de Gaulle (CDG), som ligger ca. 23 km fra centrum og Orly (ORY), som ligger ca. 14 km fra centrum, og herfra går der busser, tog og taxi ind til centrum

Søg efter rejser til Paris

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Paris:

DagDag NatNat BadBad
Januar 7°C 2°C
Februar 8°C 3°C
Marts 12°C 5°C
April 15°C 7°C
Maj 19°C 10°C
Juni 22°C 13°C
Juli 24°C 16°C
August 25°C 15°C
September 21°C 12°C
Oktober 16°C 9°C
November 10°C 5°C
December 8°C 4°C

Prognose for Paris:

Fly + hotel

Disneyland Paris ★★ 2n 1.235,-
Montparnasse ★★ 2n 1.375,-
Paris Orly ★★★ 2n 1.454,-
Paris ★★★★ 2n 3.395,-

Søg efter rejser til Paris

Kort

Paris

Destinationer i Paris

Andre destinationer i Frankrig