Billede af Paris

Paris

Paris er en af verdens smukkeste og mest besøgte byer. Den er elegant, sofistikeret, romantisk, hyggelig og fuld af charme.

Når man tænker på Paris, tænker man på elegante franskmænd, udendørs caféer, brede boulevarder, den dejlige franske mad, gode franske vine og ikke mindst det smukke sprog. Paris er verdens modehovedstad. Paris er en smuk, stor og fantastisk by, der strækker sig langt væk, med floden Seinen, der flyder så smukt gennem byen.

Foråret i Paris

Paris er en behagelig by at besøge uanset årstid, men foråret i Paris anses for at være noget af det smukkeste og mest romantiske, man kan opleve. Paris er en by, der er et must at opleve, og man bør have været der mindst en gang i livet. Paris er med sin elegance, fantastiske arkitektur, spændende historie, kulturelle mangfoldighed og mange verdensberømte turistattraktioner en uovertruffen turistmagnet.

Shopping, mode og det gode liv

Når det kommer til Paris, kommer man ikke uden om shopping, mode, tøj, kulinariske oplevelser og et livligt natteliv. Der er flere store varehuse at besøge i Paris, men der er en særlig charme ved at gå rundt på gaderne og besøge de forskellige specialbutikker, der ligger på gadeplan. For dem, der vil shoppe eksklusive mærker, ligger de store modehuse på rad og række langs Champs Elysee, hvor de fleste af modehusene i Paris er placeret. I Paris findes alt, hvad hjertet begærer af tøj, sko, tasker, lædervarer, smykker og bijouteri.

Paris er byen, man rejser til, når man vil nyde livet lidt ekstra. I Paris findes der mange prisvenlige og gode hotelalternativer samt de lidt dyrere hoteller, og selvfølgelig - hvis man er ude efter den største luksus, finder man også den.

Restauranter, udendørs caféer og det franske køkken

Paris med alle sine udendørs caféer har en særlig charme og atmosfære. Det franske køkken er verdensberømt, og i Paris findes der et enormt og indholdsrigt udvalg af restauranter. Udover anbefalinger skal man selv smage sig gennem Paris' franske gourmetkøkken, og maden ledsages som regel af en lækker fransk vin.

Seværdigheder

Paris har så mange seværdigheder, at det er umuligt at nævne dem alle, og svært at vælge kun nogle få. Det ikoniske Eiffeltårn er synligt fra mange steder i byen. I den vestlige ende af hovedgaden Champs-Elysées ligger Triumfbuen. Montmartre ligger på skråningen over Paris. Tag gerne derop tidligt om morgenen, før strømmen af turister, og spis en fransk morgenmad med lækre croissanter og friske baguetter... Som sagt, det er umuligt at skrive om seværdigheder i Paris. Der er for mange af dem. Tag gerne et par gode sko med og oplev byen til fods. Vi lover fantastiske oplevelser!

Søg efter rejser til Paris

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Paris:

DagDag NatNat BadBad
Januar 7°C 2°C
Februar 8°C 3°C
Marts 12°C 5°C
April 15°C 7°C
Maj 19°C 10°C
Juni 22°C 13°C
Juli 24°C 16°C
August 25°C 15°C
September 21°C 12°C
Oktober 16°C 9°C
November 10°C 5°C
December 8°C 4°C

Prognose for Paris:

Fly + hotel

Malakoff ★★★ 2n 1.235,-
Disneyland Paris ★★★ 2n 1.375,-
Montparnasse ★★ 2n 1.375,-
Champs-Elysées ★★★ 2n 1.425,-

Søg efter rejser til Paris

Kort

Paris

Flere destinationer