Billede af Jumeirah Beach

Jumeirah Beach

Jumeirah er et kystområde der først og fremmest har gået gennem en rivende udvikling siden midten af 90'erne. Historisk set har det været en populær bydel at bo i for ansatte på ambassader og vestlige firmaer (udstationerede) i Dubai. For turister er strandområdet Jumeirah Beach nok mest kendt. Stranden begynder ca. 15 kilometer syd for Dubai centrum og bevæger sig et godt stykke nedad kysten.

Overdådig luksus, bedste strand i Dubai og verdens bedste hotel

De bedst kendte og luksuriøse hoteller i Dubai ligger på Jumeirah Beach. Længst nordpå ligger det 7-stjernede hotel Burj Al Arab Dubai, Sheik Mohammed Bin Rashid Al Maktoum. Han er også årsagen til at strandområdet skiftede navn fra Chicago til Jumeirah (smuk på arabisk) i 1997.

Længere nedad Jumeirah Beach ligger 5-stjernede hoteller på rad og række med gode strande og top faciliteter. Prisniveauet er til dels meget højt, men servicen, standarden på maden og indkvarteringen er af ypperste kvalitet.

De senere år har Jumeirah fået større konkurrence fra nye projekter som Downtown Dubai, Dubai Marina og The Palm. Velhavende udstationerede og rige turister har købt ejendomme i de nye områder. Alligevel holder Jumeirah stand og er fortsat meget populært. Mange af de nye projekter har været rene pengemaskiner, noget som The Palm er et godt eksempel på. Men længst ude på The Palm ligger Atlantis Hotel (eksternt link) der har været en stor succes.

Dubai Marina (eksternt link) er et nyt område der bør nævnes. Beliggende lige bagved Jumeirah Beach er dette en bydel der skal huse 120.000 fastboende når alt sammen er færdigt. Hele bydelen er bygget op fra grunden og skal blive verdens største menneskeskabte marina. Flere kendte hoteller og restauranter har fundet sin plads i Dubai Marina og er derfor mere og mere populært for turister.

Bydelene Deira og Bur Dubai ligger fra 15 til 45 minutter fra Jumeirah Beach.

Søg efter rejser til Jumeirah Beach

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Jumeirah Beach:

DagDag NatNat BadBad
Januar 25°C 14°C 24°C
Februar 25°C 14°C 22°C
Marts 28°C 17°C 24°C
April 32°C 20°C 26°C
Maj 36°C 23°C 30°C
Juni 39°C 26°C 32°C
Juli 40°C 29°C 33°C
August 40°C 29°C 34°C
September 39°C 26°C 33°C
Oktober 35°C 22°C 32°C
November 31°C 18°C 29°C
December 27°C 16°C 26°C

Prognose for Jumeirah Beach:

Flere destinationer