Billede af Korsika

Korsika

Det er let at forstå, hvorfor Korsika går under navnet Île de Beauté (Skønhedens Ø). Landskabet er både vildt og smukt med høje bjerge og dybe dale. Langs kysten ligger der dejlige strande, og øen har flere flotte byer, som absolut er værd at besøge.

Varieret og smukt landskab

Korsika ligger lige nord for den italienske ø Sardinien. Det højeste bjergtop ligger i Monte Cinto og strækker sig 2706 meter over havets overflade. Her er frodig skov og små charmerende landsbyer, der klamrer sig til bjergsiderne. De to største byer er Ajaccio og Bastia. Øen er intet mindre end et lille paradis for vandrere med et fantastisk netværk af vandrestier, der både går op i bjergene og langs kysten.

Strande og klipper

Hele østkysten er kantet med den ene dejlige strand efter den anden. Landskabet på vestkysten er mere præget af klippesider, hvor nogle af dem er ret høje. Ikke desto mindre finder du små bugter og smukke små badebugter mellem klipperne også her.

Kultur og mad

Kulturen på Korsika er rig og varieret. Den er præget af både fransk og italiensk indflydelse samt en stærk lokal identitet. Madtraditionen er præget af lækre lokale retter som kød, pølser og patéer. Frisk fisk og skaldyr og gode oste. Øen har både dejlig olivenolie og lokal vin.

Søg efter rejser til Korsika

Fly + hotel

Bastia ★★ 7n 3.532,-
Ajaccio ★★★★ 7n 3.692,-
Calvi ★★★★ 7n 3.744,-
Corsica ★★★ 7n 3.940,-
Bonifacio ★★★ 7n 4.598,-
L'Île-Rousse ★★★ 7n 6.295,-

Søg efter rejser til Korsika

Flere destinationer