Stranden i Cala Mesquida

Stranden i Cala Mesquida

Cala Mesquida

Er du på jagt efter et sted, hvor du kan nyde rolige feriedage i smukke omgivelser, så er Cala Mesquidahelt klart noget for dig. Cala Mesquida ligger i en bugt på nordøstkysten af øen.

Bugten er omgivet af grønne skove og i et kuperet terræn. Med det blå turkise hav og den knaldblå himmel, som kontrast til det hvide sand, er Cala Mesquida en lille naturperle. Her kan hver feriedag nydes i fulde drag.

Smuk strand med mange aktivitetstilbud

Stranden er bred og ca. femhundrede meter lang, hvor det krystalklare vand skyller ind på. Bundforholdene i havet langs stranden er varierende. Niveauforskellen kan hurtigt bliver op til to meter. Det er derfor en god ide, at holde øje med familiens mindste medlemmer. Der er gode forhold for snorkling, dykning, windsurfing, sejlads og vandski.

Spændende udflugter i området

Fra dette fredfyldte lille sommerparadis er der gode busforbindelser til de omkringliggende småbyer. Ønsker du at tage på opdagelse en dag, kan du leje en bil. Hele den østlige del af øen har flotte landskaber og mange små naturskønne bugter, hvor der kan bades. De maleriske landsbyer på øen er også et besøg værd.
Blot 10 minutters kørsel fra Cala Mesquida ligger den lille by Capdepera, som har et typisk spansk miljø. Her kan du blandt andet nyde gode tapasretter, fisk- og skaldyrsretter i en af byens mange restauranter.
Hestecenteret, Rancho Willy, ligger lige bag stranden i Cala Mesquida og tilbyder rideture i skønne omgivelser.
Golfbanen i området er kendt for sin gode standard. Er du golfentusiast bør du bestille plads på forhånd, da denne bane har mange besøgende.

Søg efter rejser til Cala Mesquida

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Cala Mesquida:

DagDag NatNat BadBad
Januar 15°C 4°C 15°C
Februar 16°C 4°C 14°C
Marts 17°C 4°C 15°C
April 19°C 6°C 16°C
Maj 23°C 10°C 20°C
Juni 27°C 15°C 23°C
Juli 31°C 17°C 26°C
August 31°C 18°C 26°C
September 28°C 16°C 26°C
Oktober 23°C 12°C 24°C
November 19°C 8°C 21°C
December 16°C 5°C 18°C

Prognose for Cala Mesquida:

Fly + hotel

VIVA Cala Mesquida Resort & Spa ★★★★ 7n 4.245,-
Zafiro Cala Mesquida ★★★★ 7n 4.245,-
VIVA Cala Mesquida Suites & Spa ★★★★ 7n 6.645,-
Cases de Son Barbassa ★★★★ 7n 8.410,-

Søg efter rejser til Cala Mesquida

Kort

Cala Mesquida

Flere destinationer