Den lange strandpromenade med palmer i El Arenal

Den lange strandpromenade med palmer i El Arenal

El Arenal

El Arenal ligger længst mod øst ved den lange strand med navnet Playa de Palma. Hvis man følger den lange strandpromenade, som starter i Arenal og går i retning af Palma, kommer man frem til Ca'n Pastilla.

Hvis man har lyst, kan man gå hele vejen ind til Palma by.

Livligt miljø

I Arenal er det et stort udvalg af barer, natklubber og restauranter. Det er især i højsæsonen, om sommeren at Arenal tiltrækker unge fra bl.a Storbritannien og Tyskland, som rejser hertil fordi stedet har høj "party faktor".

Strand og aktiviteter

Arenal har en lækker strand, som også gør feriestedet populært for børnefamilier. Her kan du deltage i mange forskellige strandaktiviteter. Det er også muligt at tage på udflugt ud fra byen. Du kan tage bussen til Palma by en dag og nyde storbylivet i en hovedstad med både sidste nye trends og med et historisk sus. Utenfor Arenal ligger øens største badeland. I nærheden ligger Palma Aquarium, som også er et besøg værd.

Cykel, udlejningsbil eller bus

De flotte cykelstier, som strækker sig langs de lange kysten, gør det populært at leje cykel én eller flere dage. Udlejningsbil kan også anbefales. Mallorca har mange spændende steder at besøge, uanset om du er interesseret i smuk natur, de mange bugter, hvor du kan stoppe og bade, eller ægte mallorcinsk landsbyliv.

Søg efter rejser til El Arenal

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for El Arenal:

DagDag NatNat BadBad
Januar 15°C 4°C 15°C
Februar 16°C 4°C 14°C
Marts 17°C 4°C 15°C
April 19°C 6°C 16°C
Maj 23°C 10°C 20°C
Juni 27°C 15°C 24°C
Juli 31°C 17°C 26°C
August 31°C 18°C 26°C
September 28°C 16°C 26°C
Oktober 23°C 12°C 24°C
November 19°C 8°C 21°C
December 16°C 5°C 17°C

Prognose for El Arenal:

Kort

S'Arenal

Flere destinationer