Den populære strand i Playa de las Americas

Den populære strand i Playa de las Americas

Playa de las Américas

Playa de las Américas ligger på den sydlige del af Tenerife og er nok øens mest kendte og populære rejsemål. Dette er et moderne og velordnet rejsemål med et stort udvalg af hoteller i alle kategorier.

Sydsiden af Tenerife er solrigt, har flotte strande og massevis af aktiviteter, som passer for alle aldre - børn, børnefamilier, voksne, ældre, vennegrupper, golfspillere og plus alle andre. 

Strande og strandpromenade

Playa de las Américas har været i en rivende udvikling de seneste år og er nærmest vokset sammen med nabobyerne langs kysten. Den lange og populære strandpromenaden går, som en pulsåre, igennem flere byer fra Tenerife via San Eugenio og Fañabe og videre til den lille fiskerby La Caleta. Langs promenaden er der cafeer og spisesteder, hvor man kan slå sig ned og se ud på folkelivet. Strandene langs hele strækningen er flotte og fine af slå sig ned på, hvis en pause trænges. Det livlige område langs strækningen er som det oprindelige Playa de las Americas. 

Restauranter og madoplevelser

Der findes restauranter og spisesteder i de fleste prisklasser både i Playa de las Américas og i nabobyerne langs kysten. Der serveres en god blanding af lokale kanariske specialiteter og mere traditionelt spansk mad. Paella er nærmest obligatorisk og laves både med kød, kylling, kanin (!) og fisk-og skaldyr. Vælg din favorit og du vil få den serveret med gule safranris. Det er et lækkert og mættende måltid.  Er man først på De Kanariske Øer må man ikke glemme at bestille papas arrugadas con mojo, som er små kartofler med skræl kogt i ekstra salt med vand og serveres med en pikant rød eller grøn sovs ved siden af. Herligt! Er du til internationalt mad, da er det heller ikke noget problem. De fleste køkkener er repræsenteret på øen.

Aktiviteter og golf

Golf er en populær aktivitet på Tenerife og der ligger flere golfbaner på øen. Golf kan spilles hele året rundt. Andre populære aktiviteter er windsurfing, tennis og ikke mindst et besøg i badelandet Siam Park, som har en række vandrutsjebaner, bølgemaskine og en thailandsk landsby. 

Udlejningsbil

Med en udlejningsbil er det bare at udforske Tenerife på egen hånd. Alt fra nationalparken ved vulkanbjerget Teide, som er Spaniens højeste bjerg, til det store lava krateret  Las Cañadas. Kør igennem små bjergbyer, forbi smukke strande og til storbyen Santa Cruz, som har måske øens smukke strand, Las Teresitas, lige udenfor byen.

Søg efter rejser til Playa de las Américas

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Playa de las Américas:

DagDag NatNat BadBad
Januar 20°C 14°C 18°C
Februar 21°C 14°C 18°C
Marts 22°C 15°C 18°C
April 23°C 16°C 18°C
Maj 24°C 17°C 18°C
Juni 26°C 19°C 18°C
Juli 28°C 20°C 21°C
August 29°C 21°C 22°C
September 28°C 21°C 23°C
Oktober 26°C 19°C 22°C
November 24°C 17°C 18°C
December 21°C 16°C 18°C

Prognose for Playa de las Américas:

Flere destinationer