Billede af Parga-området

Parga-området

Parga-området ligger på vestkysten af det græske fastland. Naturen er kuperet og smuk med fredelige strande og bugter, små landsbyer og charmerende feriebyer. Lige uden for kysten er der små og store øer, og lidt mod nordvest ligger den populære ø Korfu.

Der er flere rejsemål at vælge imellem i Parga-området. Parga by er det mest postkortsmukke og romantiske af rejsemålene, mens øen Lefkas er perfekt for dig, der vil opleve mere landlig stemning og have ekstra mange strande at vælge imellem.

Mad og drikke

Der er gode lokale taverner på alle feriestederne i Parga-området. Her kan du få serveret dagens fangst af frisk fisk samt græske specialiteter som souvlaki, moussaka, stifado og selvfølgelig græsk salat og tzatziki. Det største udvalg af restauranter findes i Parga.

Strande, sol og bad i Parga-området

På alle feriestederne i dette område er der flere strande at vælge imellem. Ofte ligger der mindst én strand i centrum af byen og flere bugter og små og lidt større strande i kort afstand. Fælles for alle stederne er en afslappet stemning, og ved flere af strandene er der små taverner og fyrretræer, der giver dejlig skygge på varme dage.

Udflugter i Parga-området

Bådture er populære, og det er nemt at leje en bil for at udforske omgivelserne på egen hånd i Parga-området.

Søg efter rejser til Parga-området

Fly + hotel

Syvota ★★ 7n 1.445,-
Nydri ★★★ 7n 1.595,-
Parga ★★★ 7n 1.945,-
Kanáli ★★★ 7n 2.386,-
Vráchos ★★★ 7n 3.672,-
Aríllas ★★ 7n 4.119,-
Lefkas ★★★ 7n 6.826,-

Søg efter rejser til Parga-området

Destinationer i Parga-området

Flere destinationer