Billede af Peloponnesos

Peloponnesos

Peloponnes er en halvø i det sydlige Grækenland og er opkaldt efter sagnhelten Pelops. Øen er fuld af historiske seværdigheder og attraktioner som fx Olymia Stadion, Løveporten, Zeus-templet, Amfiteatret m.m.

Rejser man til Peloponnes kan man også se smukke og høje bjerge, olivenlunde og der er mulighed for flotte gåture og andre naturoplevelser.

Korintkanalen skiller Peloponnes fra fastlandet, men forbindes med Korint via en bro (som en bred landgang). Peloponnes kan betragtes som et Grækenland i miniature og er et populært turistmål. Her kommer man let i kontakt med lokalbefolkningen, som repræsenterer og udstråler ægte græsk stemning, og de er kendt for deres gæstfrihed. På Peloponnes er der fantastiske strande af både rullesten og landstrakte sandstrande med azurblåt vand. Klimaet kan sammenlignes med Kretas, og sommeren varer som regel oktober ud. Der er et godt udvalg af tavernaer, og prisene er overkommelige. I byerne findes enkelte barer og diskoteker, men det er kendetegnende for Peloponnes, at tempoet og atmosfæren er rolig.

Søg efter rejser til Peloponnesos

Fly + hotel

Tolo ★★★ 7n 2.799,-
Gytheion ★★★ 7n 3.018,-
Kalo Nero ★★★★ 4n 3.120,-
Mati ★★★★ 3n 3.596,-
Ákra Agíos Nikólaos ★★★★★ 4n 7.317,-

Søg efter rejser til Peloponnes

Destinationer i Peloponnesos

Flere destinationer