Billede af Mykonos

Mykonos

Mykonos er en unik, næsten ikonisk ø med en kosmopolitisk stemning. Øen tilhører Kykladerne og ligger midt i Det Ægæiske Hav. Det er en smuk ø med hvidkalkede huse, smalle gader, blå og grønne døre og vinduer samt farverige bougainvillea.

Strændene er i en klasse for sig selv, og havet er azurblåt og forfriskende.

Mykonos by

Mykonos tiltrækker rejsende fra hele verden. Øen har en eksklusiv, fashionable karakter med fantastiske caféer og restauranter. Her er et livligt natteliv og luksuriøse indkvarteringer. Ikke sjældent lægger luksuriøse yachter til i havnen for en dag eller to. Mykonos by, også kaldet Chora, er hovedbyen på øen. Her er gaderne smalle, næsten labyrintiske. Her ligger eksklusive butikker, kunstgallerier og små torve med caféer, hvor man sætter sig ned for at nyde en frappé eller et koldt glas vin, og ikke mindst - for at 'se og blive set'. Nattelivet koncentreres i stor udstrækning i og omkring Mykonos by. Det er her de fleste barer og natklubber ligger.

Et af de mest berømte vartegn på Mykonos er de meget fotograferede vindmøller. De står på en lille bakke i udkanten af byen med udsigt over kysten og havet.

Smukke strande på Mykonos

Mykonos har flere smukke strande. Nogle er livlige med musikbarer, hvor lydstyrken skrues op, når eftermiddagen nærmer sig slutningen, og solen er på vej ned for dagen. Andre strande er rolige og afsides. Paradise Beach og Super Paradise Beach er de mest populære strande, hvor der også er strandbarer og et godt udvalg af vandsport. Little Venice er mere romantisk og et hyggeligt sted for en forfriskende drink i en smuk solnedgang.

Udflugter

Hvis du vil udforske nogle af de andre øer i Kykladerne, er der hyppige bådforbindelser til blandt andet Ios, Paros og Naxos. Der er gode busforbindelser på øen, og det er også nemt at komme rundt på scooter.

Søg efter rejser til Mykonos

Vejr og klima

Gennemsnitstemperatur for Mykonos:

DagDag NatNat BadBad
Januar 14°C 10°C
Februar 14°C 9°C
Marts 16°C 10°C
April 19°C 12°C
Maj 22°C 16°C
Juni 26°C 20°C
Juli 27°C 22°C
August 26°C 22°C
September 25°C 20°C
Oktober 22°C 17°C
November 18°C 14°C
December 16°C 11°C

Prognose for Mykonos:

Fly + hotel

Mykonos City ★★★★ 4n 3.797,-
Ornos ★★★ 4n 3.998,-
Elia ★★★★ 3n 5.282,-

Søg efter rejser til Mykonos

Kort

Mykonos

Destinationer i Mykonos

Flere destinationer