B&B Hotel Elche

Elche, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 25 km
  • Afstands center: 2 km

Hotelinformation

Fra hotellets strategisk gode beliggenhed kun 2,5 km fra centrum af Elche kan gæsterne nemt tage på udflugter til det urbane centrum såvel som nå banegården og motorvejen. Desuden er der mindre end 20 minutter til områdets bedste strande og ca. 17 km fra hotellet til Alicante lufthavn.

Dette charmerende klimatiserede hotel består af i alt 63 værelser og byder gæsterne velkommen i en foyer, hvor der er en døgnåben reception og mulighed for at foretage check-out 24 timer i døgnet samt safeboks, garderobe og elevator. Herudover vil forretningsrejsende sætte pris på de bekvemme konferenceindretninger og business-hjørnet i hotellets forhal, hvor der også er en computer med gratis internetadgang. Endvidere kan alle gæster slappe af i fjernsynsstuen og få en forfriskning i caféen og baren eller spise i restauranten. På hotellet er der også mulighed for at bestille vasketøjsservice, en række mødelokaler og en overdækket parkeringsplads og garage til bilen, ligesom det på anmodning er tilladt at medbringe kæledyr.

De rummelige værelser har parketgulve og er udstyret med alle de komfortindretninger, der skal til for at få et dejligt ophold. Alle værelser rummer deslige eget badeværelse med et rummeligt brusebad og hårtørrer, og gæsterne kan glæde sig til en god nats søvn i deres dobbelt- eller kingsize seng. Af yderligere behageligheder på værelset er der telefon, satellit- og betalings-tv med Sky-kanaler, trådløs internetadgang, minibar og regulerbare klimaanlæg og radiatorer.

Endvidere kan eventuelle golfentusiaster besøge den nærmeste golfbane ca. 20 km fra hotellet.

Hotellet tilbyder en kontinental morgenbuffet. Frokosten kan bestilles a la carte eller som menu og aftensmaden som menu.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider