Iberostar Cala Domingos

Calas de Mallorca, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Afstand strand: 100 m
  • Afstands center: 4 km
  • Lufthavn Mallorca (PMI): 60.4 km (51 mins)

Hotelinformation

Strandhotellet hører til middelklassen og ligger midt i et rekreativt område lige ved stranden. Ca. 2 kilometer væk finder man utallige indkøbsmuligheder, restauranter og barer.

Hotellet ligger i en 100.000 m² stor have. Det består af en 1-etages hovedbygning og flere 2-etagers sidebygninger med i alt 356 værelser. Der er desuden en foyer med en døgnåben reception, safeboks og vekselbørs. Herudover er der på hotellet et minimarked, en bar, en klimatiseret restaurant med børnestole, en legeplads samt en internetterminal. Børnene kan blive passet i hotellets miniklub.

De lyse og indbydende værelser er udstyret med eget badeværelse. Herudover er de flisebelagte og er indrettet med telefon, satellit/kabel-tv samt safeboks (mod betaling).

På de udendørs arealer finder man en swimmingpool, en snack-poolbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Desuden kan man spille tennis, bordtennis, beachvolley, boccia og minigolf samt dyrke aerobic. På stranden kan man dykke, windsurfe og sejle, ligesom der står liggestole og parasoller til rådighed for gæsterne. Prikken over i'et er et sæsonafhængigt underholdningsprogram.

Gæsterne kan sammensætte såvel morgenmad som frokost og aftensmad fra hotellets buffet. Der er desuden mulighed for at bestille All-Inclusive.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider