AzuLine Apartamentos Can Sanso

Santa Eulalia, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Lufthavn Ibiza (IBZ): 23.7 km (25 mins)

Hotelinformation

Disse hyggelige lejligheder ligger omkring 700 m fra en lille sandstrand og kun 1 km fra feriestedet Santa Eulalia samt stedets strand. Herudover ligger Ibiza by omkring 15 km fra strand-hotellet, ligesom der ca. er 20 km til Ibiza lufthavn.

Lejlighederne er rummelige og omgivet af velholdte haver og palmetræer. Der er tale om det ideelle sted for en familie at tage en pause i solen. Klub-feriestedet tilbyder i alt 48 værelser og herudover faciliteter såsom døgnåben reception, en safeboks, vekselbørs, en bar og en restaurant.

Alle lejligheder og studier rummer et tekøkken med komfur, 3 gasblus, mikrobølgeovn, køleskab, mulighed for at lave te og kaffe samt eget badeværelse med brusebad og badekar. Som standardindretning er alle værelser udstyret med loftventilatorer, en safeboks, vaskemaskine, strygejern og strygebræt samt egen altan eller terrasse.

Desuden er der en swimmingpool i frisørsalon form med separat børnebassin samt en solterrasse (mod betaling) med liggestole og parasoller. Ligeledes mod betaling kan gæsterne slappe af i saunaen eller dampbadet eller ved at bestille en af de mange spa- og massagebehandlinger. Som alternativ kan de tage et spil tennis eller minigolf (begge aktiviteter mod betaling) eller leje liggestole og parasoller på den nærliggende sandstrand.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider