Aparthotel AMMI Nice Lafayette

Nice, Frankrig Flag - Frankrig

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Air condition
  • Afstand strand: 400 m
  • Lufthavn Nice (NCE): 9.6 km (19 mins)

Hotelinformation

Dette familievenlige strand-hotel, som ligger lige i hjertet af Nice få skridt fra Place Masséna og Paris' berømte Galeries Lafayette, har en optimal beliggenhed, der gør at gæsterne kan nyde deres ophold på Côte d'Azur. Place Masséna, grundlagt med omtanke for miljøet, er Nices naturlige centrum, tæt på forretninger, den gamle bydel og strande. Gæsterne kommer til byens centrum, de offentlige transportmidler, banegården og turistcentrummet til fods. De vil også finde nem adgang til barer og diskoteker. Skisportsområdet Isola kommer man desuden til efter lidt over 1 times kørsel. Côte d'Azur internationale lufthavn ligger herudover ca. 7 km fra hotellet.

Hotellet er lille, venligt og familieejet. De dominerende farver er rød og blå med hvide træmøbler. Det ligger på 1. etage i en efterkrigstidsbygning. Dette klimatiserede strand-hotel har en foyer med døgnåben reception og check-out service samt safeboks, café, morgenmadsrestaurant og mulighed for at bestille vasketøjsservice. Hertil kommer også WLAN/internetadgang mod betaling.

Alle værelser er indrettet med eget badeværelse med toilet og brusebad eller badekar, kabel-tv, telefon, safeboks og en hårtørrer. De er endvidere udstyret med en dobbeltseng, internetadgang, mulighed for at lave te og kaffe, en vaskemaskine, strygejern og strygebræt, regulerbart klimaanlæg, centralvarme samt altan eller terrasse.

Der er liggestole og parasoller på stranden.

En kontinental morgenbuffet tilbydes hver morgen.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider