Vonresort Golden Coast

Side, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Opvarmet pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Afstand strand: 200 m
  • Afstands center: 12 km
  • Lufthavn Antalya (AYT): 56.1 km (53 mins)
  • CarefullySelected

Hotelinformation

Vonresort Golden Coast er et stort og velholdt hotel roligt beliggende og omgivet af frodige omgivelser. Hotellet passer godt til børnefamilier som vil have en sjov og aktiv ferie. Hotelområdet er bilfrit med masser af plads, perfekt til børn, så de kan bevæge sig sikkert og uhindret. Hotellet ligger på stranden, ved siden af Vonresort Elite og Golden Beach.

Pools, vandland og luksus på stranden

Meget af det sjove ved Vonresort Golden Coast kredser sig om vand. Her er en stor pool og en separat børnepool med soltag. Omkring poolområdet er der en solterrasse med liggestole, parasoller og adgang til badehåndklæder (inkluderet). Som gæst har du adgang til vandlandet på Golden Beach, et stenkast væk. Det siges at være det største i området med tretten vandrutsjebaner i forskellige eventyrniveauer, garanteret at være lige så sjovt for voksne som børn. Du kan gå til den fine strand på få minutter. Der er liggestole og soltag. Hvis du vil forkæle dig selv med lidt ekstra, kan du leje din egen cabana (lille kabine) på badekajen. Forskellige vandsport er tilgængelige på stranden mod betaling.

Fuld fart døgnet rundt

Hotellet har sit eget animationsteam, der sørger for, at du har noget at lave hele dagen. Forskellige aktiviteter for voksne og børn betyder, at du aldrig behøver at kede dig. Der er tennisbaner, beachvolley, dart og bordtennis samt et veludstyret motionsrum. Vil du hellere tage det roligt og have noget tid for dig selv, er der et hammam (tyrkisk bad) og sauna (inkluderet). Massage og forskellige skønhedsbehandlinger (mod betaling) er også tilgængelige inden for området. Børneklub for børn i alderen 4-12 år (ikke skandinavisktalende personale) sikrer, at de yngste har gode dage i selskab med jævnaldrende.

Om aftenen kan du slappe af med shows, forestillinger og underholdning med dygtige artister.

Resortets all inclusive inkluderer mad og drikke indtil 02.00. Morgenmad, frokost og middag serveres i buffetform i hovedrestauranten. Drikkevarer, snacks, kager og slik er tilgængelige indtil sent på aftenen. Der er også flere a la carte-restauranter med forskellige stile. Disse er ikke inkluderet i all inclusive og betales på stedet. Varme og kolde samt lokalt producerede og importerede alkoholholdige drikkevarer er inkluderet døgnet rundt.

På anlægget er der en frisør, købmand og butikker, der sælger souvenirs og masser af strandtilbehør. Hvis du ønsker en dejlig aften i det charmerende område Side, kan du nemt komme dertil med taxa (ca. 12 km).

Du bor således

Aircondition, pengeskab, sat-tv, telefon, internet, minibar, hårtørrer, bad/bruser og toilet. Altan eller terrasse.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, udendørspool, solstol, strandservice, fitness-center, sauna, boblebad (mod betaling), spa (mod betaling), bar, diskotek/underholdning, konferencerum, Wi-Fi.

Andet

Daglig rengøring indgår.

6 etager, elevator.

Ankomst

Valgfri ankomstdag og mindst 3 nætters ophold. Indcheckningstid: 14:00, udcheckningstid: 12:00.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider