La Perouse Nice Baie des Anges

Nice, Frankrig Flag - Frankrig

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Voksenhotel
  • Afstand strand: 500 m
  • Afstands center: 500 m
  • Lufthavn Nice (NCE): 9.7 km (23 mins)

Hotelinformation

Hotellet hører til i den øvre middelklasse og ligger på et klippefremspring. Der er en betagende udsigt fra hotellet ud over havet og Nice by. Lige i nærheden finder man talrige indkøbsmuligheder, restauranter og barer, ligesom der heller ikke er langt til den gamle bydel. 1,5 km fra hotellet ligger der et diskotek samt et busstoppested, hvorfra man kan tage bussen ind til byen på ca. 5 minutter.

Hotellet blev renoveret i 2002 og råder over en 6-etagers hovedbygning med 58 værelser og 4 junior-suiter. Den klimatiserede bygning ligger på en hovedgade og rummer en foyer med døgnåben reception, safebokse, vekselbørs, garderobe, café og elevator. Endvidere har hotellet en bar, et morgenmadsrum og en klimatiseret haverestaurant (med ikke-ryger område) beliggende i den romantiske gårdhave, som er åben fra maj til september afhængigt af vejret. Hotellet har ligeledes et konferencerum. Naturligvis tilbydes der også vaskeservice og roomservice.

De komfortabelt indrettede værelser har eget badeværelse med hårtørrer. Desuden er de udstyret med telefon, satellit-/kabel-tv, internetadgang, minibar/køleskab, dobbeltseng, væg-til-væg tæpper, klimaanlæg/centralvarme (begge individuelt regulerbare), altan eller terrasse og safeboks (mod betaling).

I hotellets velholdte have er der en opvarmet swimmingpool, en pool/snackbar samt en solterrasse med liggestole og parasoller. Endvidere har hotellet en sauna og en whirlpool. Sportsbegejstrede kan dyrke motion i fitness-studiet (mod betaling). Mod betaling kan man også leje en privat del af stranden, der ligger ca. 50 m væk (ca. 150 kroner om dagen).orgenmaden serveres som buffet.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider