Kresten Palace

Kallithea, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Afstand strand: 100 m
  • Lufthavn Rhodos (RHO): 18.9 km (23 mins)
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/grakenland/rhodos/kalithea/kresten-palace/
  • DistanceToBeach: 100 m
  • Aircondition
  • Pool
  • DistanceToTown: 6 km Rhodos by
  • PoolChildren
  • Bar
  • Restaurant

Hotelinformation

4-stjernet hotel med fantastisk udsigt

Med sin smukke udsigt over Kalithea-bugten og kort afstand til stranden er Kresten Palace et populært hotel. Her finder du alle faciliteter til at holde en fantastisk ferie både som par og familie. 

Hotellet har et imponerende poolområde omkranset af en skøn have med palmer og blomster. Ved poolen er der en dejlig solterrasse og fra pool-området en sti ned til et klippeplateau, hvorfra der er adgang til stranden med liggestole og parasoller (mod gebyr). Ved siden af ligger et andet poolområde til børnene, her er der børnepool med små rutsjebaner og splash-zone. 

Har du lyst til at være aktiv på din ferie, har du rig mulighed for det. På Kresten Palace finder du bl.a. tennis, volleyball, billard, bordtennis og fitness. Desuden har hotellet også et dejlig wellnesscenter med jacuzzi, tyrkisk hamam og sauna. Nogle aktiviteter/faciliteter er mod betaling. 

Kresten Palace har også en lækker cocktail-bar, hvorfra du kan nyde udsigten til havet, mens du sipper en cocktail, en kold øl eller et glas vin. Her er der også billad, dart og TV-område, så du kan hygge og slappe af.

Sådan bor du
Alle værelser er indrettet med TV, telefon, elkedel, køleskab, hårtørrer og aircondition (juni-september).

Dobbeltværelser har safeboks (mod betaling). Badeværelserne er indrettet med badekar. Derudover har værelserne balkon/terrasse med bord og stole. På dobbeltværelserne kan der maksimalt bo tre personer. Dobbeltværelserne er ca. 25 m2. Vælg mellem udsigt til haven eller udsigt til havet. 

Familieværelserne er indrettet som dobbeltværelserne, men de er 35 m2. Her kan bo op til fire personer. Vælg mellem udsigt til haven eller udsigt til havet. 

Dobbeltværelser deluxe 
med swim-up pool. Terrassen er møbleret med solsenge og herfra er der direkte adgang til en fælles swim-up pool. De er indrettet med safeboks (gratis), pool- og strandhåndklæder (mod depositum) samt badeværelser indrettet med bruseniche med regnvandsbruser og toiletartikler. Deluxe værelserne får "turn-down service" hver dag, hvilket betyder, personalet sikrer, der ikke mangler noget hver eftermiddag foruden den daglige rengøring. 25 m2 med plads til maks. tre personer. Vælg mellem udsigt til haven eller udsigt til havet.

Familieværelser deluxe med swim-up pool. Indrettet ligesom dobbeltværelser deluxe dog med et seperat soveværelse adskilt med skydedør. Værelserne er 35 m2 og med plads til maks. fire personer. Vælg mellem udsigt til haven eller udsigt til havet.

Pension
Dit ophold er med morgenmad. Det er muligt at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad).

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider