Amada Colossos Resort

Faliraki, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Afstand strand: 100 m
  • Afstands center: 6 km

Hotelinformation

Amada Colossos Resort er stort, lækkert All Inclusive-hotel med en skøn beliggenhed lige ned til Falirakis dejlige sandstrand. Her har du de perfekte rammer om en dejlig badeferie for hele familien. For de mindste er her både vandlegeplads og vandrutsjebaner, og for de voksne er her rig mulighed for at slappe af ved poolkanten og nyde den betagende udsigt over havet.

På Amada Colossos Resort finder du et væld af sjove og underholdende af aktiviteter. Her er bl.a. børne- og teenageklub og en række sjove sportsaktiviteter. Her er også mulighed for at slappe af med yoga, en tur i jacuzzi eller en afslappende massage (mod betaling). Hotellet er moderne og smagfuldt indrettet, og de største værelser kan rumme op 4 personer. Du bor med Ultra All Inclusive, og du kan derfor se frem til en ferie, hvor alle måltider, drikkevarer, snacks og is er inkluderet i prisen.

Falirakis livlige centrum ligger ca. 6 km fra hotellet og kan hurtigt nås med bil eller bus. Her finder du både butikker, et festligt natteliv, og Rhodos’ største vandland.

Vi anbefaler Amada Colossos Resort til både par og familier, som vil have All Inclusive, dejlig sandstrand og lækre faciliteter, når ferien går til Rhodos.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider