Hotel Sheraton Rhodes Resort

Ixia, Grækenland Flag - Grækenland

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Fitnessrum
  • Spa
  • Børneclub
  • Afstand strand: 0 m
  • Lufthavn Rhodos (RHO): 9.8 km (18 mins)
  • PoolChildren
  • HotelLink: https://www.bravotours.dk/rejser/grakenland/rhodos/ixia--ialyssos/hotel-sheraton-rhodes-resort/
  • Aircondition
  • Restaurant
  • DistanceToTown: 5 km, Rhodos by
  • Pool
  • DistanceToBeach: 0 m
  • Bar

Hotelinformation

Eksklusivt hotel tæt ved stranden

Hotel Sheraton Rhodos Resort er beliggende på en bakketop med en helt fantastisk udsigt over Middelhavet. Du vil nyde de luksuriøse omgivelser, der kendetegner dette eksklusive resort. Omgivelserne og faciliteterne gør hotellet til et eftertragtet valg blandt de kvalitetsbevidste gæster.

Du kan slænge dig på en solseng på solterrassen eller tage en dukkert i en af hotellets fire pools, heraf også en separat børnepool og en indendørs swimmingpool. Vil du hellere bade i saltvand og have sand mellem tæerne, går du bare gennem tunnellen under vejen over til hotellets private strandafsnit. Her er der desuden gratis liggestole til hotellets gæster samt mulighed for windsurfing mod betaling.

For hotellets yngste gæster er der en international børneklub med en mindre legeplads. Imens kan de voksne gæster slappe af i hotellets spa med fem forskellige behandlingsrum eller det veludstyrede fitnessrum, tennis-, squash- eller basketballbanen.

På hotellet finder du tre lækre restauranter med henholdsvis græsk-, asiatisk- og Middelhavsinspireret køkken samt flere barer. Fra receptionen på 7. etage er der et bjergtagende vue over havet.

Sådan bor du på Sheraton Rhodos Resort
På Sheraton Rhodes Resort kan du vælge mellem flere forskellige værelsestyper. Alle værelser har egen balkon/terrasse, aircondition, safebox, minibar (mod betaling), telefon, WiFi, satellit-tv og eget badeværelse med bidet, hårtørrer og badekåber.

Dobbeltværelse med balkon/terrasse og udsigt til bjergene: Store værelser på ca. 33 m2 med egen balkon/terrasse og udsigt til bjergene. Der kan bo op til tre personer på værelset. Det er muligt at bo alene på værelset mod et eneværelsestillæg.

Dobbeltværelse Premium med balkon/terrasse og havudsigt: Store værelser på ca. 33 m2 med egen balkon/terrasse og havudsigt. Der kan bo op til tre personer på værelset. Det er muligt at bo alene på værelset mod et eneværelsestillæg.

Dobbeltværelse Panoramic med balkon/terrasse og havudsigt: Store værelser på ca. 33 m2 med egen balkon/terrasse. Værelserne ligger på hotellets øverste etager (etage 9-12), hvorfra du har den ultimative havudsigt. Der kan bo op til tre personer på værelset. Det er muligt at bo alene på værelset mod et eneværelsestillæg.

Aqua Premium dobbeltværelse med balkon/terrasse og havudsigt: Store værelser på ca. 33 m2 med egen balkon/terrasse og havudsigt. På balkonen er der privat jacuzzi, hvor du kan slappe af og nyde den fantastiske udsigt. Der kan bo op til tre personer på værelset. Det er muligt at bo alene på værelset mod et eneværelsestillæg.

Familieværelse med balkon/terrasse og udsigt til bjergene: Store værelser på ca. 40 m2 med egen balkon/terrasse og udsigt til bjergene. Der kan bo op til fire personer på værelset.

Familieværelse med balkon/terrasse og havudsigt: Store værelser på ca. 40 m2 med egen balkon/terrasse og havudsigt. Der kan bo op til fem personer på værelset.

Juniorsuite med balkon/terrasse og havudsigt: Store suiter på ca. 45 m2 med egen balkon/terrasse og havudsigt. Der kan bo op til tre personer.

Pension
Dit ophold på Sheraton er med morgenmad, men du har mulighed for at tilkøbe halvpension (morgenmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til aftensmad) eller fuldpension (morgenmad, middagsmad og aftensmad ekskl. drikkevarer til middag- og aftensmad).

Både halvpension og fuldpension findes i plus-udgaver, som inkluderer en drikkevare pr. mand - enten en øl, et glas vin eller en sodavand, samt vand.

Mere om Hotel Sheraton Rhodes Resort
Vær opmærksom på, at mænd skal bære lange bukser under middagen.

Sheraton har en skøn placering, hvor du er tæt på såvel strand og det hyggelige lokale centrum som på Rhodos by. Der kan forekomme nogen flystøj i området. Velegnet for gangbesværede.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider