Mercure Grand Hotel Biedermeier Wien

Wien, Østrig Flag - Østrig

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Bar
  • Air condition
  • Afstands center: 0 m
  • Lufthavn Wien (VIE): 18.1 km (21 mins)

Hotelinformation

Hotellet hører til i den øvre middelklasse og har en central beliggenhed i den rolige Biedermeierpassage Sünnhof. På få minutters gang kommer man til et væld af indkøbsmuligheder, restauranter, barer, vinstuer, biografer og banker. Lige i nærheden finder man endvidere en bypark samt Stephanskirken, Karlskirken, statsoperaen og Hundertwasser-huset. De nærmeste metrostationer er Rochusgasse (U3) samt Landstraße (U4), der begge ligger ca. 500 m fra hotellet. Fra metrostationen Landstraße/Wien Mitte kører der et hurtigtog kaldet CAT (City-Air-Terminal) til lufthavnen.

Hotellet hører til i den øvre middelklasse og er opført i 1816 i en typisk biedermeierstil. Det råder på sine 4 etager over i alt 201 værelser, ligesom der også er handicapvenlige værelser. I hotellets foyer finder man en døgnåben reception med safeboks og vekselbørs samt en elevator. Bygningen rummer desuden en café, en frisørsalon, en bar, en ølstue, tre restauranter med ikke-ryger-afdeling (heraf en à la carte restaurant i vinterhaven med terrasse), fem konferencerum samt en garage (mod betaling).

De komfortable og tiltalende værelser er indrettet i biedermeierstil og har alle eget badeværelse med hårtørrer. De er desuden udstyret med telefon mod betaling, satellit-/kabel-tv, minibar mod betaling, klimaanlæg og safeboks.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider