Atak Apart

Alanya, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

 • Credit card
 • Elevator
 • Family room
 • Pool children
 • Room ac
 • Room balcony
 • Room minibar
 • Safety box

Afstand

 • Afstand strand: 500mm
 • Afstands center: 2.5kmm

Antal

 • Antal etager: 5
 • Antal værelser: 31

Andre

 • Built year: 1999, renoveret 2018
 • Room floor: Klinkegulv
 • Transfer time: 2 h
 • Pool: 2

Hotelinformation

Skønne ferielejligheder tæt på Alanya centrum
For mange danskere er Alanya på den tyrkiske riviera det ultimative ferieparadis. Kombinationen af smukke sandstrande, livligt havneområde, masser af shoppingmuligheder, underskøn natur og en fascinerende historie har i mange år tiltrukket tusindvis af turister hver eneste sommer.

Nazar har længe tilbudt byhoteller i Alanya, men på Atak Apart får du private ferielejligheder ca. 2,5 km fra Alanya centrum, der giver dig den perfekte mulighed for at udforske Alanyas mange fristelser på egen hånd!

Atak Apart er et lille, intimt hotel beliggende tæt på Alanyas berømte Kleopatra-strand og byens centrum. Hotellet blev renoveret for nogle år siden og værelser og fællesarealer fremstår både velholdte og funktionelle.

Atak Apart er et godt alternativ for dig, der gerne vil bo privat og samtidig nyde godt af hotellets faciliteter, og i de rummelige lejligheder kan I bo helt op til seks personer sammen.

Selv om Atak Apart ligger lidt tilbagetrukket i en stille gade, er hotellet et byhotel, og der må derfor forventes en smule støj udefra.

Gå i Kleopatras fodspor på stranden
Atak Apart ligger tæt på Kleopatra-stranden, som ifølge legenden har fået sit navn af selveste Julius Cæsar, som syntes, at stranden var lige så smukt som den berømte egyptiske dronning. Her er solsenge og parasoller og adskillige strandbarer, der sælger is, drikkevarer og snacks.

Langs Kleopatra-stranden løber en lang strandpromenade, som indbyder til smukke solnedgangsture eller blot giver mulighed for at betragte de mange mennesker, der spadserer forbi i dagens løb.

På Atak Apart er der også et lille poolområde med separat børnepool samt solsenge og parasoller.

Bemærk, at der ikke udleveres håndklæder ved pool og strand, og hotellets egne håndklæder må ikke benyttes ved poolen. Det kan derfor være en god idé at medbringe badehåndklæder hjemmefra.

Mod betaling

Leje af solsenge och parasol samt mad og drikke på stranden. 

Mad og drikke
 Morgenmaden serveres mod betaling som en buffet i restauranten med æg, ost, juice, brød, marmelade; kort sagt alt, hvad du har brug for, for at tage på opdagelse med fyldte depoter!

Herudover er der mulighed for at købes snacks, is og drikkevarer i den hyggelige bar uden for. Det vrimler med caféer og restauranter i Alanya centrum, ca. 2,5 km fra hotellet, så der er rig mulighed for at afprøve de lokale specialiteter og velkendte, internationale livretter i ferien.

Mod betaling

Mad og drikke. 

Udforsk Alanya
Selv om du har alle muligheder for at slappe af ved både pool og strand i din ferie, indbyder et ophold på Atak Apart især til oplevelser i lokalområdet. Far vild i de små, snoede sidegader og se de tyrkiske mænd spille backgammon på de lokale caféer, mens ungerne spiller fodbold i gaden, eller shop amok i Alanyas mange store handelsgader, hvor det vrimler med lædervarebutikker, smykkehandlere og souvenirbutikker

Prøv, om du kan finde en yndlingsrestaurant i det enorme udbud af spisesteder, og dans til den lyse morgen på Alanyas mange barer og diskoteker. Er du til natur og historie, indbyder Alanyas gamle borg højt oppe på bjergtoppen til en fascinerende udflugt, eller forhør dig hos vores guider på destinationen, der arrangerer spændende udflugter til områder uden for byen.

Trænger du til lidt adspredelse på selve hotellet, er der mulighed for at spille dart eller bordtennis. Du kan også tilbringe et par timer i hotellets hamam, hvor du kan forkæle dig selv med den ultimative tyrkiske oplevelse med det tyrkiske bad. Her skubbes hele kroppen og du bliver gjort klar til en lækker, sommerbrun kulør. På hotellet er der gratis trådløst internet i lobbyen og ved poolen.

Mod betaling

Billard, hamam, behandlinger i wellnesscenteret. 

Rummelige lejligheder for hele familien
Lejlighederne på Atak Apart er velholdte, funktionelle og består af et soveværelse samt et kombineret sove- og opholdsrum i forlængelse af køkkenet. I køkkenet er god opbevaringsplads samt køleskab og elkedel. 

Hele lejligheden er præget af en intim og hjemlig atmosfære og der er tv, et stort badeværelse med brusekabine, hårtørrer, safety boks og individuel aircondition i det kombinerede sove- og opholdsrum. Gulvene er belagt med klinker og alle lejligheder har balkon.

2-værelses lejlighed, 2-6 personer
I lejligheden kan I bo op til seks personer, heraf maksimim fire voksne. Her er der fire rigtige senge og to sovesofaer. Lejligheden er på ca 30 m². Mod tillæg er der mulighed for at booke lejligheden som enkeltværelse. Det er også muligt at bestille lejligheden med morgenmad mod et tillæg.

Mod betaling
Aircondition og safety boks.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider