Apartamentos Las Fuentes

Los Cristianos, Spanien Flag - Spanien

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Restaurant
  • Lufthavn Tenerife (TFS): 18.4 km (17 mins)
  • Kitchenette
  • Restaurant(s)
  • WLAN
  • Parking
  • Bar

Hotelinformation

Dette kompleks ligger foran havet og sandstranden i centrum af Los Cristianos, omgivet af barer, restauranter, butikker og fritidsmuligheder. Forbindelser med det lokale offentlige transportmiddel ligger ca. 500 m fra hotellet, som ligger ca. 12 km fra Tenerife Sur Reina Sofia lufthavn.

Gæsterne får en varm velkomst i receptionen, før de sætter sig ind i deres bolig. Der er 30 lejligheder til rådighed. Tjenester og faciliteter omfatter en værdiboks og en frisør. Trådløs internetadgang på offentlige områder giver gæsterne mulighed for at holde forbindelsen. Der er også en række butikker, der gør det muligt at gå en tur og browse. Gæster, der ankommer i bil, kan parkere deres køretøjer i garagen eller på parkeringspladsen.

Gæsterne kan nyde havudsigten fra en balkon eller terrasse. Værelserne har en dobbeltseng. Gæsterne kan også reservere separate soveværelser. Børnesenge og ekstra senge kan anmodes om til yngre gæster. En værdiboks giver sikker opbevaring af gæsternes personlige ejendele. Et tekøkken med køleskab, mikroovn og te- og kaffefaciliteter er også standard. Der er også telefon, tv og WiFi (uden ekstra gebyr). Badeværelserne er udstyret med en bruser og et badekar. Nogle af de kørestolsvenlige værelser har et kørestolsvenligt badeværelse. Lejlighedshotellet har 30 ikke-ryger- og rygerværelser.

Sports- og underholdningsfaciliteterne på hotellet sikrer, at gæsterne har masser af aktiviteter at vælge imellem under deres ophold. Det gode vejr kan nydes på terrassen. Fritidsaktiviteter og faciliteter på hotellet omfatter golf. Mod betaling kan gæsterne også nyde fiskeri, surfing og sejlads.

Lejlighedshotellet har en restaurant og en bar.

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider