Grand Okan

Alanya, Tyrkiet Flag - Tyrkiet

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Beklager, den ønskede rejse er ikke længere ledig eller ikke valgt

Se gerne kalenderen og vælg andre datoer på samme hotel, eller gå tilbage til søgesiden og vælg en anden rejse.

Se gerne kalenderen og vælg dato

Faciliteter

  • Pool
  • Børnepool
  • Restaurant
  • Bar
  • Fitnessrum
  • Lufthavn Antalya (AYT): 124 km (1 hour 53 mins)

Hotelinformation

Grand Okan er et livligt hotel beliggende på den berømte Kleopatrastrand i et fantastisk miljø i et af de mest pittoreske områder på Den Tyrkiske Riviera. På Hotel Grand Okan bor du luksuriøst på det 4-stjernede hotel med gåafstand til Alanyas centrum. I lokalrområdet finder du flere forretninger, barer og restauranter, ligesom der er god adgang til forskellige transportmidler, såsom taxi og bus.

En god dag begynder med en lækker morgenmad. Grand Okan tilbyder en kontinental morgenmadsbuffet med lokale og økologiske produkter, som serveres frem til kl. 10.30. Om aftenen serveres der et bredt udvalg af spændende forretter, hovedretter og desserter i hotellets restaurant. I det åbne køkken kan du se, hvordan din mad tilberedes, så det er let at føle sig hjemme.

Hotellet tilbyder trådløst internet uden ekstra omkostninger i hele området.

  • Aktiviteter på Grand Okan Hotel*

Er du den ergonomiske type, har du mulighed for at spille vandhåndhold eller svømme rundt i den store ferskvandspool. Børnene har deres egen pool., hvor de kan lege, mens forældrene kobler af i behagelige solstole. Rundt om poolområdet findes der en lang række andre aktiviteter: bordtennis, bordfodbold, billard (mod betaling), dart og aftenunderholdning for alle aldre.

Under dit besøg på Grand Okan Hotel får du gratis adgang til et veludstyret og moderne fitnessrum og sauna (efter ønske).

Du bor således

Samtlige 146 hotelværelser - inklusive de 2 handicapvenlige værelser - er indrettet i en chik, men også diskret stil. Alle værelser har en skøn udsigt over det skinnende Middelhav eller de spændende Taurusbjerge. Værelserne har alle de nødvendige bekvemmeligheder og er røgfrie. Aircondition, pengeskab, telefon, internet, minibar, hårtørrer og bad/bruser.

Bygningens faciliteter

Reception, restaurant, morgenmadsrestaurant, udendørspool, strandservice (mod betaling), fitness-center, sauna, bar, diskotek/underholdning, konferencerum, Wi-Fi.

Andet

7 etager.

Ankomst

Kort

Vælg venligst dato og værelsestype

Indlæser kalenderen...

Se gerne kalenderen og vælg dato

Udrejse
Hjemrejse

Ledige værelsestyper og måltider